Gepubliceerd op 5 december 2016

Levert iedere keer weer Könstwerken

levert_iedere_keer_weer_k_nstwerken_optVeel bedrijven zijn afhankelijk van hun technische installaties. Het is rampzalig als de aansturing van processen niet goed functioneert. Voor de continuïteit van een bedrijf ben je afhankelijk van diverse installaties. Een ervaren installateur is daarom een eerste vereiste.

Könst Elektrotechniek is een dynamisch bedrijf dat zich profileert als totaalinstallateur op het gebied van de elektrotechniek. Het bedrijf wordt geleid door Marco van Harten en Bert de Bruin. Ze zijn ook actief in de tele- en datacommunicatie, automatisering, panelenbouw en beveiligingstechniek. Marco van Harten: “Deze disciplines lopen allen in elkaar over binnen ons dienstenpakket en dit maakt het voor een klant erg prettig om met ons samen te werken. Alle besturingspanelen worden door ons ontworpen, getekend en ingebouwd. Zo bouwen we ook toegangscontroles, inbraakinstallaties en brandmeldinstallaties. Dit alles wordt door ons geëngineerd, ontworpen, aangelegd, in bedrijf gesteld en onderhouden, daar waar mogelijk is ook op afstand. We werken nu onder andere aan een installatie voor een bladgroentekweker in Zwitserland. Hij wil het hele jaar door groenten kunnen leveren. Omdat mogelijk te maken, is een systeem nodig voor de aansturing van de koelinstallaties. In Delft zijn we aan de slag bij een vleesverwerker die aan het uitbreiden is. Maar ook dichter bij huis in Nieuwkoop is ons gevraagd in een bedrijfspand de verlichting te vervangen met LED toepassingen. Door onze kennis te koppelen aan de specifieke vraag weten wij ook die klant weer tevreden te stellen.”

Allround systeembouwer

Volgens Marco van Harten vraagt de markt een steeds hogere kwaliteit en creativiteit. “In een modern bedrijfspand en bij diverse bedrijfsprocessen is er een steeds nauwere verwevenheid tussen elektronica, beveiligingsinstallaties en andere voorzieningen. Dat pleit voor een totaalaanpak. Betrouwbare oplossingen van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van alle elektronische en beveiligingsinstallaties in en om gebouwen. Bij ons kan men terecht voor een kwalitatief hoogstaand, slagvaardig en efficiënte uitvoering van een project. Kwaliteit, klantgerichtheid en service staan bij ons centraal. Wij zijn ISO 9001, VCA en KIWA gecertificeerd en hebben dit aangevuld met benodigde certificeringen om het aanleggen van de hierboven genoemde certificeerbare installaties mogelijk te maken en later aan de vereiste inspecties te kunnen onderwerpen.”

Klantenkring

De activiteiten van Könst worden qua marktgebied steeds breder. Ze richten tot voor kort met name op de regionale marktgebieden van de zorg, de industrie en utiliteit. “We hebben nog steeds veel werk in de regio maar worden ook vaker door bedrijven in andere sectoren maar ook door buitenlandse bedrijven steeds vaker gevraagd. Door het leveren van kwaliteit hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd en weten andere bedrijven ons steeds vaker door mond tot mondreclame ons te vinden.”

Zwitserse precisie

Er zijn volgens Marco van Harten veel persoonlijke wensen en de technische mogelijkheden zijn groot. “De directie en medewerkers van ons bedrijf volgen de ontwikkelingen op de voet. De monteurs volgen bijscholingslessen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij hebben deskundige medewerkers op ieder vakgebied, werken met de allernieuwste technologie en garanderen onze vaste klanten een 24-uurs storingsservice. Het is een uitdaging voor onze vakmensen om wensen om kunnen zetten in een op maat gemaakt ontwerp voor de gewenste elektrische installatie. Steeds weten we onze klant tevreden te stellen met onze aanpak. Wij hebben bewezen een goede partner te zijn in de realisatie van betrouwbare installaties die belangrijk zijn voor bedrijfsprocessen. Laat ons eens meekijken en meedenken. Met onze Könstwerken met Zwitserse precisie kan een ondernemer met een gerust hart efficiënt en effectief werken en wordt een hoop ellende en veel kosten voorkomen. Laat je verrassen door wat wij mogelijk maken. Ga voor topkwaliteit, ga voor Könstwerken.”

Könst Elektrotechniek
www.konst-elektrotechniek.nl 

Tekst & Fotografie: René Zoetemelk