Gepubliceerd op 3 november 2020

Online retailers opgelet: vergroot jouw marktbereik gemakkelijk met deze tool!

Sinds de opkomst van online platformen waar verkopers zelf producten kunnen aanbieden is het marktbereik van online retailers vergroot. Toch komt hier meer bij kijken dan men in eerste instantie zou denken. Zo is het best een klus om je producten op alle verkoopkanalen up to date te houden en kan het lastig zijn om nieuwe markten en doelgroepen te bereiken. Gelukkig is hier nu een oplossing voor: een platform – genaamd Listerport – waarin je in één keer jouw producten op de belangrijkste verkoopplatformen wereldwijd kunt plaatsen.

De functionaliteiten van Listerport

Listerport is een platform voor online retailers waarop zij hun producten gemakkelijk kunnen aanbieden op allerlei grote verkoopplatformen. Dit werkt via ‘listing’. Dit houdt in dat al jouw producten vanaf één plek (het platform van Listerport) tegelijkertijd worden verspreid naar alle gewenste platformen. Via het platform is het mogelijk om per product de prijs, titel, beschrijving en dergelijke zaken aan te passen per verkoopkanaal. Ook is het mogelijk om veelgebruikte instellingen op te slaan, zodat deze gemakkelijk toegepast kunnen worden op een hele productcategorie.

De meeste webshop-software kan geïntegreerd worden met Listerport. Dit betekent dat jouw webshop aan het platform gekoppeld kan worden en jouw producten automatisch in het platform komen te staan. Er kan bijvoorbeeld een integratie gemaakt worden met Shopify, WooCommerce en Magento. Bovendien biedt Listerport de mogelijkheid tot creatie en beheer van productlijsten, voorraadbeheer en de afwikkeling van verkooporders. Ook kun je inzicht krijgen in de verkooprapporten van alle verkoopkanalen. Dit alles gebeurt in één platform, wat het voor jou als ondernemer gemakkelijk maakt om overzicht te behouden.

Jouw webshop laten groeien met Listerport

Listerport zorgt voor de integratie van jouw webshop op grote, wereldwijde verkoopplatformen zoals Amazon, Ebay en Alibaba. Door je producten aan te bieden op deze platformen bereik je gemakkelijk nieuwe, wereldwijde klanten. Europese retailers staan in het buitenland bekend om hun betrouwbare en kwalitatief goede producten, waardoor deze consumentengroep een interessante (nieuwe) doelgroep kan vormen. Via Listerport is het ook mogelijk om jouw producten automatisch te plaatsen op Bol.com, waarmee de Nederlandse markt ook bereikt wordt. Kortom, via Listerport kun je jouw webshop en jouw marktbereik laten groeien met slechts één klik.

Samen met Listerport ondernemen

Binnenkort zal Listerport de markt betreden en zal het platform voor online retailers wereldwijd beschikbaar zijn. Dit kan echter niet zonder de hulp van investeerders. Ben jij enthousiast geworden over Listerport en wil je graag samen met hen ondernemen? Dan kun je je via de website van Listerport inschrijven om meer informatie te ontvangen over Listerport en over de investeringsmogelijkheden. Investeren in Listerport kan een rendement opleveren van maar liefst 21,8%. Via de website is het tevens mogelijk om je als online retailers in te schrijven om als eerste toegang te krijgen tot het Listerport platform.

Onze partners