LeanForms

LeanForms

 

Met LeanForms bouw je eenvoudig op maat gemaakte, slimme digitale formulieren inclusief workflow. Optimaliseer bedrijfsprocessen en maak uitgebreide analyses en rapportages. Flexibel en laagdrempelig, met altijd de juiste informatie binnen handbereik.

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met LeanForms

Wil je meer tijd en energie overhouden voor wat écht belangrijk is in je organisatie? Dan is LeanForms dé oplossing. Met deze software kun je zelf digitale formulieren en workflows bouwen, waardoor je jouw bedrijfsprocessen efficiënter en gestroomlijnder kunt maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten.

Uitgebreide analyses en rapportages

Naast het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen biedt LeanForms de mogelijkheid om uitgebreide analyses en rapportages te maken. Hierdoor krijg je inzicht in het verloop van de processen, kun je de productiviteit van medewerkers meten en de klanttevredenheid monitoren. Zo kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Altijd de juiste informatie binnen handbereik

Met LeanForms heb je altijd de juiste informatie binnen handbereik om actie te kunnen ondernemen. Zo kun je met de actuele rapportages en de uitgekiende integratie met Excel voor dashboards snel inspelen op veranderingen in de markt. LeanForms is een webbased applicatie en daarom te benaderen vanuit elke locatie. Daarnaast kun je data uitwisselen met andere applicaties zoals ERP.

Gebruik LeanForms als onderdeel van je kwaliteitsmanagementsysteem

Veel organisaties gebruiken LeanForms als onderdeel van hun kwaliteitsmanagementsysteem (ISO/HKZ). Je kunt de toepassing ook uitbreiden om alle losse lijstjes in jouw organisatie te vervangen. Het is niet vreemd dat veel organisaties dit doen, want de jaarlijkse Return on Investment wordt al bereikt bij een tijdwinst van 2 uur per week!

Kortom, met LeanForms kun je jouw bedrijfsprocessen efficiënter en gestroomlijnder maken, uitgebreide analyses en rapportages maken en altijd de juiste informatie binnen handbereik hebben. Ontdek de voordelen van LeanForms en bespaar tijd en energie voor wat écht belangrijk is in jouw organisatie!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.