Gepubliceerd op 15 mei 2018

JUSTIN, recruitment voor young professionals

Versterking van uw team nodig? JUSTIN recruitment werft voor u de beste young professionals die de job aankunnen én perfect passen binnen uw bedrijf.

Wij bij JUSTIN zijn gespecialiseerd in het werven van de beste, meest ambitieuze young professionals die de arbeidsmarkt in huis heeft. De regio Amsterdam is ons werkgebied en wij richten ons specifiek op office functies in de volgende functiegroepen:

  • Financieel
  • HR / office management
  • Commercieel
  • Marketing & communicatie
  • Supply Chain / logistiek

Werkwijze

Wij stellen samen met u een functieprofiel op en starten gelijk een uitgebreide werving. Als de geschikte kandidaat nog niet in ons netwerk zit, gaan onze recruiters aan de slag om deze snel te vinden. Daarnaast zorgt onze online strategie ervoor dat uw vacature goed vindbaar is voor de doelgroep.

JUSTIN schuift niet zomaar met CV’s. Onze aanpak is persoonlijk. Wij kennen al onze opdrachtgevers en stellen alleen kandidaten voor die zowel in de functie áls in uw bedrijf passen. Onze recruiters hebben mensenkennis en er vindt altijd een intake gesprek plaats alvorens wij iemand aan u voorstellen. Omdat we ook bij u op bezoek zijn geweest en met u hebben gesproken over de bedrijfscultuur, kunnen wij goed aanvoelen of een kandidaat bij uw organisatie past.

Diensten

Het team van JUSTIN recruitment heeft jarenlange ervaring en is thuis in alle aspecten van personeelsbemiddeling. Of u nu alleen de werving, alleen de salarisadministratie of zelfs allebei wilt uitbesteden, JUSTIN regelt het voor u. Hieronder een overzicht van onze diensten.

Wilt u meer informatie of direct een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

W: justinrecruitment.nl
E: amsterdam@justinrecruitment.nl
T: 020-6124945

 

Onze partners