Gepubliceerd op 28 januari 2021

Creative Brand Partnership Agency ‘The Brand Father’ breidt uit

The Brand Father neemt Anne Sophie Erbé aan als Head of Brand. De groei van de agency zet door en dat vraagt om extra handen. Erbé wordt verantwoordelijk voor de internationale groei en strategische ontwikkeling van The Brand Father, maar zal ook een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van huidige klanten. In de kleine twee jaar dat de agency opereert hebben ze toonaangevende Brand Partnerships weten te realiseren voor merken als Heineken, Unilever en Philips TV & Sound. Met als hoogtepunt de officiële wereldwijde opening van het Formule 1-seizoen in 2020 voor Heineken samen met dj Oliver Heldens.

 

Erbé deed haar strategische kennis en ervaring op bij de VICE Media Group. Waar ze in 4,5 jaar als publisher, new business lead en (senior) account manager verantwoordelijk was voor editorial partnerships met o.a. Eurosonic Noorderslag, Amsterdam Dance Event en verschillende merken waaronder Jumbo, Mazda en Karvan Cévitam. In diezelfde periode startte ze met haar werkzaamheden als bestuurslid voor non-profit organisatie Jonge Honden, waarbij ze de nieuwe generatie creatieven met de juiste bureaus, merken en organisaties in contact bracht. Erbé: “Binnen zowel VIRTUE als het Jonge Honden-bestuur sprak met name de verbindende factor mij aan. Ik heb dan ook onwijs veel zin om te starten bij The Brand Father, de agency waar de core business bestaat uit verbinden.”

Rik Woldring, CEO bij The Brand Father over de uitbreiding van het team: “Het is bijzonder om juist nu deze investering te kunnen doen. Dit kan doordat merken blijven investeren in sterke Brand Partnerships. Anne Sophie is met haar ervaring en kennis een geweldige toevoeging. Het maakt onze agency klaar voor de volgende stap.”

Mede-oprichter Peter Meere is trots op de komst van Erbé en ziet met name nieuwe kansen: “Met The Brand Father bezitten we specifieke kennis en een wereldwijd netwerk binnen de entertainmentbranche. Deze kennis is van grote waarde gebleken voor andere bureaus. Zo zijn we onlangs samenwerkingen aangegaan met grote internationale bureaus, waarbij we hen ondersteunen bij het uitvoeren van de entertainmentstrategie voor verschillende klanten. Bureau samenwerkingen zijn voor ons dit jaar een belangrijke focus, we zullen ook zeker gebruik maken van Anne Sophie haar bureau ervaring en netwerk.”

The Brand Father

The Brand Father is een creative brand partnership agency, opererend in de internationale entertainmentbranche. De unieke dienst is van grote toegevoegde waarde voor merken die aansluiting zoeken met consumers door middel van unieke brand partnerships. Sinds de oprichting in 2019 hebben ze vernieuwende campagnes weten te realiseren voor merken als Heineken, Unilever en Philips TV & Sound. www.thebrandfather.nl

Onze partners