Gepubliceerd op 14 oktober 2019

Cybercrime raakt ons allemaal

Hecht u waarde aan uw digitale veiligheid en wilt u weten welke beveiligingsmaatregelen u kunt nemen? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen? Kom dan op 26 november van 11.30 tot 14.00 uur naar de lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen en laat u bijpraten door cybersecurity en cybercrime deskundige Dave Maasland.

Cybercrime: ruim 500 miljard schade per jaar

Cybercrime is een serieus probleem voor Nederlandse bedrijven. Waarom vinden cybercriminelen onze Nederlandse bedrijven zo interessant? Wat zijn de risico’s, gevaren en de tactieken van deze criminelen? Welke beveiligingsmaatregelen kunt u als ondernemer nemen?

Gastspreker Dave Maasland

Dave Maasland is een bedreven cybersecurity en cybercrime spreker die garant staat voor een dynamisch verhaal dat geen moment gaat vervelen. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij u enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen.

Reserveer direct uw plaats voor 26 november

Maasland is op dinsdag 26 november gastspreker bij de lunch- en netwerkbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar Jeanna.vanBeckhoven@uwv.nl o.v.v. ‘Partnerschap in Ondernemen 26 november’. Deelname is gratis voor ondernemers uit de regio Rijk van Nijmegen.

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door:

 

 

Onze partners