Zo stel je het perfecte kerstpakket voor 2023 samen

21 september 2023 09:01

Zo stel je het perfecte kerstpakket voor 2023 samen

Meer dan 40 jaar expertise

Met onze jarenlange ervaring in het maken van pakketten, bieden wij u de mogelijkheid om voor u en uw medewerkers of relaties een kwalitatief en smaakvol geschenk samen te stellen. Met de beste service, zoals u van ons gewend bent, vanuit een lokale winkel. Met zorg en liefde hebben onze specialisten pakketten samengesteld, waarbij elk kerstpakket zijn verdiende aandacht krijgt – of het nou gaat om één pakket of om duizenden pakketten.

Altijd een passend geschenk

Na het in kaart brengen van uw wensen gaan wij aan de slag met de samenstelling van het pakket. Naast het tegengaan van verspilling, biedt dit ook de unieke mogelijkheid om ieder pakket een persoonlijke touch te geven. Alle mogelijkheden en kunnen met onze specialist besproken worden. U bepaalt dus helemaal zelf de inhoud van het geschenk.

Dit resulteert in een aantal voordelen:

  • Productvariatie: Over smaak valt niet te twisten. Daarom hebben wij voor elk smaakprofiel een passend product. Hierbij houden we rekening met dieetwensen en eetvoorkeuren van uw personeel, zoals halal of vegan.
  • Prijs: Of het nou gaat om een klein presentje of een groot gebaar. Wij weten in elke prijsklasse een prachtig pakket te maken.
  • Food & non-food: Wenst u een eigen cadeau toe te voegen aan het pakket? Elk pakket kunnen wij in een van onze winkels aanvullen met uw eigen items.
  • Verzending: We verzenden onze pakketten door heel het land, maar ook ver daarbuiten. Alle wensen kunnen daardoor op maat worden verzorgd, zowel lokaal als (inter)nationaal.

Wil u dit jaar eens een andere originele verpakking voor het kerstpakket? Ook hierin denken we graag met u mee. Enkele populaire opties zijn een borrelplank, cellofaan (diamantzak), doos met versiering of een kartonnen mand.

Unieke kerstpakketten voor iedereen

Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren. Wij willen dat iedereen kan genieten van de lekkerste delicatessen die aansluiten bij zijn of haar wensen. Met onze speciale pakketten bereikt u precies dat, maar met behoud van de beste kwaliteit en smaak. Dit jaar bieden we een aantal nieuwe pakketten aan, waaronder een chocolade kerstpakket, een duurzaam kerstpakket, een luxe kerstpakket en kerstpakketten speciaal voor mannen of voor vrouwen.

Onze specialisten hebben deze kerstpakketten zorgvuldig samengesteld om het kiezen voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Heeft u niet te maken met specifieke dieetwensen, maar heeft u een voorkeur voor een specifiek smaakprofiel? Dan is een keuze op basis van een thema een goede optie. Geniet je het liefst van lekkernijen van eigen bodem? Ga dan voor onze Hollandse kerstpakketten. Ga je liever de grens over? Probeer dan eens onze Franse, Italiaanse of Spaanse kerstpakketten.

Bestel uw kerstpakket online

Op onze pagina over kerstcadeaus vindt u ons complete zakelijke aanbod, onze kerstbrochure voor oneindig veel kerstinspiratie en diverse klantverhalen. Wanneer u een selectie heeft gemaakt uit onze kerstpakketten die perfect aansluiten bij de wensen van uw personeel is de volgende stap het plaatsen van een bestelling.

Een bestelling plaatsen kan eenvoudig via onze webshop. Dit kan eenvoudig via onze webshop. Voeg de gewenste pakketten toe aan de winkelmand of aan een offerte. Kies vervolgens het gewenste aflevermoment en geef een of meerdere afleveradressen door. De lokale ondernemer ontvangt uw bestelling en stelt het pakket samen.

U ontvangt uiteraard een mail met de actuele verzendstatus van de pakketten op het door uw gewenste mailadres. De bezorger levert het pakket volgens afspraak bij u af. Tijd voor iedereen om te genieten!

Wat onze klanten zeggen

Onze gemiddelde beoordeling van een 9,0 uit meer dan 1.700 beoordelingen is iets waar we erg trots op zijn. Veel klanten – variërend van één relatiegeschenk tot duizenden cadeaupakketten – gingen u al voor. Wij hebben alle voorbereidingen getroffen om al uw werknemers en relaties ook dit jaar met een prachtig pakket te kunnen verrassen.

Heeft u interesse? Wacht dan niet langer om er zeker van te zijn dat uw kerstpakketten op het gewenste moment gereed zijn. Bestel online via de Zuivelhoeve webshop of neem direct contact op met een van onze Zuivelhoeve winkels.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.