ZeroPlex versterkt telecom-activiteiten met overname Trimaxx

2 juli 2020 09:32

ZeroPlex versterkt telecom-activiteiten met overname Trimaxx

Per 1 juli heeft ZeroPlex de activiteiten van branchegenoot Trimaxx Telecom Distribution uit Venlo overgenomen.

Trimaxx is al meer dan twintig jaar actief met het adviseren, implementeren en beheren van zakelijke telecomoplossingen voor het MKB.

Door de dienstverlening onder te brengen bij ZeroPlex ontstaat er één logisch geheel aan ICT-, software- en telecom-dienstverlening met alle benodigde competenties onder één dak. In de combinatie van deze diensten ligt de kracht zegt Rick van Dijk, directeur van ZeroPlex: ‘We zien dat MKB-bedrijven in toenemende mate behoefte hebben aan één partner voor flexibele, slimme en geïntegreerde oplossingen van telecom én ICT.’

Door deze overname versterkt ZeroPlex haar positie in de markt, komt er meer expertise beschikbaar en wordt de klantenportefeuille uitgebreid.

Over ZeroPlex

ZeroPlex is een ICT-dienstverlener uit Venlo. Opgericht in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. De 13 medewerkers bedienen zo’n 100 vaste relaties. ZeroPlex gelooft dat ICT nooit het zorgenkind van een organisatie mag zijn. Een robuust ICT-beleid is namelijk de beste basis voor verdere groei. Met een doordachte combinatie van vier specialismen (ICT-Beheer, Cloud & Telecom, Softwareontwikkeling en Consultancy & Security) bouwt en beheert ZeroPlex krachtige ICT-omgevingen als totaaloplossing.

Over Trimaxx

Trimaxx is een telecom-dienstverlener uit Venlo. De organisatie bestaat sinds 2000, heeft 5 medewerkers en bedient zo’n 200 vaste relaties. Het productportfolio bestaat uit een breed assortiment van telefooncentrales, telefoontoestellen, mobiele abonnementen en internetverbindingen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.