Zeilschip Abel Tasman

25 mei 2022 08:50

Zeilschip Abel Tasman

Een themadag en lekker uitwaaien op het Ijsselmeer

De Abel Tasman is een groot zeilschip met drie masten. Dit zeilschip kan vanuit iedere locatie rondom het IJsselmeer geboekt worden. Denk aan Amsterdam, Volendam of Lelystad. Vanuit deze en andere locaties kan het IJsselmeer opgezeild worden en een mooie tocht gemaakt worden met eventueel een andere haven als tussenbestemming of eindbestemming.

Wat heeft Zeilschip Abel Tasman allemaal te bieden?

Genieten van de natuur op de Marker Wadden

Sinds kort kan op het Markermeer de Markerwadden bezocht worden. Marker Wadden is een uniek project dat zorgt voor het natuurherstel van het Markermeer. Door de aanleg van natuureilanden met zand, klei en slib uit het Markermeer komt nieuwe natuur tot ontwikkeling. Zowel onder als boven water. Een natuur - paradijs voor vissen en vogels en een heerlijk recreatie-eiland. Met de aanleg van Marker Wadden creëren Natuurmonumenten, Rijkswaterstaat en Boskalis een robuust natuurgebied in het hart van Nederland.

Dit nieuwe natuurgebied bestaat uit 5 eilanden, waar de natuur haar vrije gang kan gaan op 4 eilanden. Het 5e eiland kan daadwerkelijk worden bezocht. Hier kan men genieten van een uniek stukje natuur.

Van alle gemakken voorzien

Op de Abel Tasman zijn een beamer en een groot TV-scherm aanwezig. Hiervan kan gebruikt worden gemaakt om thema’s te bespreken of een vergadering te organiseren. Een smakelijke catering is standaard aanwezig op de boot; wij kunnen zorgen voor een simpele lunch of een uitgebreider buffet.

Aantal mensen

Op het zeilschip, de Abel Tasman, kunnen maximaal 120 mensen mee. Maar het kan ook worden geboekt vanaf 20 mensen. Het is ideaal voor teambuilding, ontspanning of het ontdekken van de ultieme vrijheid én uiteraard voor de rust die men ervaart op het IJsselmeer.

Vaar uw eigen koers

In deze periode is het voor iedereen belangrijk om de juiste koers te varen. In overleg met uw Kapitein kunt u uw eigen koers varen en samen de zeilen bijstellen om de wind weer in de zeilen te krijgen.

Graag nodigen wij u uit

Graag nodigt Paul Ruiter (Kapitein) u namens de gehele bemanning van Abel Tasman uit voor een gesprek én een nooit te vergeten bezoek aan dit unieke zeilschip.

Contact

Meer weten?
Aarzel niet en neem nog vandaag contact met ons op.

T: 06 - 41 95 93 91 06 - 41 95 93 91
I: www.abeltasman.nl
E: info@abeltasman.nl / abeltasman12@outlook.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.