Zakelijke producten en services voor jouw bedrijf

3 april 2020 09:04

Zakelijke producten en services voor jouw bedrijf

Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Nieuwe laptops voor je medewerkers, professionele schermen voor vergaderruimtes en/of receptie of professionele koffie machines. Bij MediaMarkt Zakelijk kun je kiezen uit duizenden producten. Ook heb je als zakelijke klant de mogelijkheid om je aankoop achteraf te betalen. Jouw persoonlijke accountmanager helpt je graag verder om je bestaande budget optimaal te benutten en om snel en vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Naast onze zakelijke producten en services, kun je bij ons ook terecht voor zakelijke cadeaukaarten.

Ben jij op zoek naar de optimale thuiswerk opstelling of wil je graag advies over hoe jij de komende periode zo productief mogelijk kan zijn vanuit huis? Neem dan contact op met onze accountmanagers en zij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. Denk bijvoorbeeld aan notebooks, monitoren, toetsenborden en muizen, webcams, headsets, notebook stands, etc.

Naast diverse producten voor het ideale thuiskantoor, hebben we ook nog vijf tips voor de ultieme thuiswerkdag.

Naar alle berichten van Mediamarkt Zakelijk terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.