Zakelijk overnachten in centraal gelegen suites in Antwerpen

15 maart 2023 10:49

Zakelijk overnachten in centraal gelegen suites in Antwerpen

// Zakelijke suites en offices BTFL Living – Zirkstraat Antwerpen

BTFL Living

BTFL Living bouwt aan een collectie monumentale panden die ons hart hebben gestolen. Deze passie delen wij graag met zowel onze recreatieve als onze zakelijke gasten.  De combinatie van unieke locaties en unieke panden bieden onze gasten een ‘Beautiful Living Experience’ in luxe en stijl.  

Suites en offices BTFL Living

In het centrum van Antwerpen heeft BTFL Living 9 suites beschikbaar voor de recreatieve gast, zakelijke reiziger of expat. Door de gunstige ligging en nabijgelegen parkeergelegenheid, zijn de suites gemakkelijk te bereiken vanuit diverse invalswegen. Naast de 9 suites in het centrum van Antwerpen, heeft BTFL Living in het centrum van Brasschaat 1 ruime, luxe suite met 2 aparte slaap- en badkamers beschikbaar.

De suites van BTFL Living zijn uiterst geschikt voor zakelijke reizigers of expats. Voor meetings, workshops en teambuilding activiteiten zijn in de business suites grote tafels voorzien waar 6-12 personen comfortabel kunnen vergaderen in een informele en intieme sfeer.

Op de begane grond is er een sympathieke binnentuin en aangrenzend twee business suites. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een prachtige suite met hoge plafonds, mooie raampartijen en openslaande deuren naar een klein balkonnetje.

Benieuwd welke suite het best past bij u en uw zakelijk belang? Kijk hier voor het complete aanbod van BTFL Living suites.

Zakelijke samenwerking

Heeft u meerdere malen per week zakelijke klanten over de vloer of wenst u uw personeel te huisvesten? Het is mogelijk om een zakelijke samenwerking aan te gaan met BTFL Living waarbij u een aantal dagen per week beschikt over één of meerdere suites voor een zakelijke overnachting voor uw klant of personeel.

Voordelen zakelijke suites BTFL Living:

  • Centraal gelegen suites waar u uw werk in alle rust kunt uitoefenen, allen zijn ingericht met een tafel voor een vergadering en een kitchenette;
  • Parkeergelegenheid op minder dan 5 minuten lopen;
  • Suites variërend van 45 tot 70 m2 in een informele setting rond een unieke binnentuin;
  • Uitstekende wifi verbinding;
  • Veel natuurlijk daglicht inval in de suites;
  • Mogelijkheid tot catering of een zakelijke lunch of diner.

Interesse in een zakelijke samenwerking? Neem dan contact op met BTFL Living via onderstaande contactgegevens.

BTFL Living
Zirkstraat 25
2000, Antwerpen
België

Telefoon: +32 492 44 36 60
E-mail: contact@btflliving.com
Website: www.btflliving.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

X

Ga je nu al weg?

Wij willen graag nog wat met je delen. Hét Ondernemersbelang bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren. Ga naar deze pagina en ontdek het!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.