Zakelijk onthaasten doe je in alle luxe bij Curaçao Marriott

3 juli 2023 09:47

Zakelijk onthaasten doe je in alle luxe bij Curaçao Marriott

Een stijlvol strandresort voor zowel de leisure- als de zakelijke reiziger. Het ligt ook nog eens heel centraal, dichtbij Willemstad en op nog geen kwartier rijden van de luchthaven. Curaçao Marriott Beach Resort lijkt in weinig opzicht op de andere luxe hotels op het eiland. De ideale ligging aan zee, een rustig mooi strand, de prachtige kamers, faciliteiten, uitstekende service en unieke sfeer, maken het tot een inmiddels geliefd hotel op Curaçao. Luxueus en toch heerlijk Caribisch.

Imposante entree

Het aanzicht bij aankomst is indrukwekkend, zoals je dat van een luxe Caribbean resort mag verwachten. Wie binnenkomt bij het Curaçao Marriott kan niet anders dan direct onder de indruk zijn van de grootse entree. Een sfeervol ingerichte open lobby en een royale lounge dat uitkijkt op het zwembad en de uitnodigende zee. De sfeer voelt Caribisch aan, maar ademt daarnaast een vleug flair.

Lekker eten en drinken

Curaçao Marriott Beach Resort heeft alles tot in de puntjes verzorgd om haar gasten het ultieme comfort te bieden, ook als het gaat om lekker eten en drinken. Lunchen, dineren en borrelen is op dit resort een feestje. Mediterrane gerechten van Zala Gastro Lounge,  Izakaya Sushi & Bar, verfijnde gerechten uit internationale keuken bij restaurant Çspice of de Salty Iguana Ocean Grill aan zee. Voor wie welke moment van de dag ook zin heeft in een ‘grab & go’ kan bij Papiamentu marketplace terecht voor o.a. verfrissende smoothies,  sandwiches en gezonde snacks.

Actief

In de mooi aangelegde tuin ligt een riant zwembad met rondom palmbomen, ligbedden en parasols. Even verderop bevindt zich het tweede zwembad met uitzicht op zee en direct toegang tot het strand. In dit zwembad voor volwassenen kun je in alle rust baantjes zwemmen. Aan het strand ligt de duikshop met watersportactiviteiten. Er is een wandel- en joggingpad, een activiteitenprogramma met o.a. aquarobics, volleybal en yoga, een moderne fitnessruimte. Verder een Kids Club (4 t/m 11 jaar) en er worden Spa behandelingen aangeboden.

Service Marriott style

Tegen de avond opent de bar in de lounge. Hier neem je een drankje aan de bar of aan de hoge tafels en comfortabele zitjes die verspreid te vinden zijn. De sfeer is ongedwongen en aangenaam, niet in de laatste plaats door de vriendelijke service. Personeel dat weet hoe ze het gasten naar de zin kunnen maken en graag advies geven naar ieders persoonlijke smaak.

Slapen in luxe

Het resort telt 328 moderne kamers verspreid over maximaal 4 verdiepingen en zijn ingericht in frisblauwe kleurtinten. Het uitzicht varieert en bepaal je zelf bij de reservering. Zowel jonge gezinnen, stellen als vrienden kunnen hier naar hartenlust genieten. Alle kamers zijn voorzien van balkon en alle luxe voorzieningen inclusief laptopkluis en een uitstekende Wi-Fi verbinding. Er zijn verder kamers met verbindingsdeur, ideaal voor families met kinderen.

Contact: info@caribbeanreflections.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.