Workday maakt financiële resultaten voor FY23 Q4 en het volledige jaar bekend

3 maart 2023 11:30

Workday maakt financiële resultaten voor FY23 Q4 en het volledige jaar bekend

Workday heeft de financiële resultaten voor FY23 Q4 en het volledige voorbije jaar bekendgemaakt.

Een paar hoogtepunten:

  • Hogere inkomsten: Workday had een sterk vierde kwartaal, met een totale omzet van $1,65 miljard, een stijging van 19,6 procent op jaarbasis, en een abonnementsopbrengst van $1,5 miljard, een stijging van 21,7 procent op jaarbasis.
    De totale inkomsten voor FY23 bedroegen $ 6,22 miljard, een stijging van 21 procent op jaarbasis, en de abonnementsinkomsten bedroegen $ 5,57 miljard, een stijging van 22,5 procent op jaarbasis.
  • Benoemingen: Workday benoemde Carl Eschenbach tot co-CEO, benoemde Sayan Chakraborty tot co-president, Robynne Sisco tot vice-voorzitter en koos Mark Hawkins als onafhankelijk bestuurder van de raad van bestuur.
  • Klantmomentum: Workday overschreed de grens van 10.000 klanten en kondigt aanhoudend momentum aan bij klanten van Workday Financial Management, met nieuwe klanten, waaronder Fidelity National Title Group, State of Georgia en Panda Restaurant Group. Nieuwe klanten van Workday HCM waren onder meer Allstate, Mercedes-Benz en Cracker Barrel.
  • Sectorfocus: Workday kende een sterke groei binnen de retailsector, waarbij meer dan 50 procent van de retailorganisaties in de Fortune 500 voor Workday hebben gekozen en kunnen profiteren van de nieuw geïntroduceerde op AI en ML gebaseerde demand forecasting, die helpt bij het vergroten van de nauwkeurigheid en kosteneffectiviteit in de winkelruimte.

Voor meer highlights, zie het volledige persbericht

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.