Winnaar SJOA Talent Award 2022 bekendgemaakt op 25-jarig jubileum feest

13 juni 2022 08:47

Winnaar SJOA Talent Award 2022 bekendgemaakt op 25-jarig jubileum feest

De ereleden van Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem [SJOA] zijn tien jaar geleden met het initiatief gekomen voor een SJOA Talent Award. De vier ereleden zijn: Désirée Albers, Harry Corbeek, Michiel van Drunen en Marcel Donders. De eerste SJOA Talent Award werd eind 2011 uitgereikt aan Dave Aaldering.

De 3 genomineerden voor de SJOA Talent Award 2022 waren Arno Kwint, Bart Hendriks en Sybren Bies.

Tijdens het spectaculaire 25-jarige jubileumfeest van de Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem op de exclusieve varende evenementenlocatie de Blue Rhapsody op vrijdagavond 3 juni, werd de winnaar van de SJOA Talent Award 2022 bekend gemaakt. Namens de jury gaf oprichter Harry Corbeek een korte toelichting op het uitgebreide juryrapport.

De winnaar van de SJOA Talent Award 2022 is Bart Hendriks van Wattsun pop-up power.

Bart gaat naast de beker en award met het geweldige prijzenpakket naar huis. Vitesse Business Academy seats aangeboden door BDO Accountants & Adviseurs en Vitesse. Daarnaast prijzen beschikbaar gesteld door SJOA leden YourNeon, Sybotanica, Robbers & van den Hoogen en JTP Brandinghouse.

SJOA kijkt terug op een succesvolle avond met vuurwerk en een zeer geslaagd 25-jarig jubileumfeest.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.