Webinar: van koude naar warme acquisitie

17 oktober 2022 08:25

Webinar: van koude naar warme acquisitie

Binnen het salesvak wordt cold-calling vaak gebruikt om voor het eerst in contact te komen met een toekomstige prospect. Hoewel cold-calling een van de moeilijkste en vaak een zeer frustrerende salesactiviteit is, blijft het een van de beste salestechnieken (mits juist benaderd). Desalniettemin gaat het vaak gepaard met niet-werkende telefoonnummers, honderden afwijzingen en weinig succes.

Daartegenover staat warm-bellen. Hiermee doelen we op het telefonisch benaderen van prospects die al een interactie hebben gehad met je product en/of service. Dit scheelt een hoop wanneer je de telefoon oppakt, aangezien je nu een referentiekader hebt. Zodoende hebben we een strategie ontwikkeld die makkelijk toepasbaar is op je eigen salesproces en koude acquisitie een stuk leuker maakt.

De agenda voor het webinar

  • Tooling en klantprofilering.
  • Warm-bellen en de voordelen ervan.
  • Kant-en-klare blueprint voor de ideale prospectingpijplijn. 
  • Onze bevindingen.

Voor wie is deze webinar bedoeld?

  • Sales- en Bizdev-reps.
  • Directeuren, ondernemers en andere leidinggevenden.
  • Salescoaches, salesmanagers en marketingliefhebbers.

Worstel jij ook met koude acquisitie of ben je juist een liefhebber van cold-calling? Registreer je dan nu voor onze webinar “van koude naar warme acquisitie” op 25 oktober, 15.00 uur Nederlandse tijd.

Meld je hier aan: https://www.airmeet.com/e/3efa3c10-3e61-11ed-922f-7ff89063d19d 

Over Sales.Rocks

Sales.Rocks is een toonaangevend sales- en marketing-automation-platform met de voornaamste opdracht om salesprocessen te transformeren. Het begon allemaal in Rotterdam, met een team van 10. Inmiddels zijn we doorgegroeid tot een organisatie met 60+ werknemers in meerdere landen. Sales.Rocks staat bedrijven bij in hun zoektocht naar potentiële klanten door toegang te geven tot een adressenbestand van maar liefst 115 miljoen bedrijven en ongeveer 200 miljoen contactpersonen wereldwijd.

Dit in combinatie met een wijd scala van Sales.Rocks-services waarmee je de meest cruciale salesprocessen kunt automatiseren. Denk hierbij aan e-mail- en linkedincampagnes, gepersonaliseerde beeld-videobewerking, verificatietooling, een Chrome-plugin en een verrijkingsmodule voor jouw bestaande data. Ofterwijl, een alles-in-eenoplossing voor jouw salesteam.

Christiaan Jaarsma is Sales.Rocks’ Chief Revenue Officer.

Christiaan heeft de afgelopen vier jaar zijn volledige hebben-en-houwen toegewijd aan Sales.Rocks en is vanaf dag één een cruciale schakel binnen de ontwikkeling en groei van Sales.Rocks. Mede dankzij het warm-bellen was Christiaan bovendien in staat om een stabiele maandelijkse groei te realiseren van maar liefst 30%.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.