Waardeer, verras met Mooierr

20 september 2021 13:11

Waardeer, verras met Mooierr

Mooierr helpt ondernemers met het versterken van hun merk en het waarderen van relaties en personeel. Eigenaar/adviseur Sam van de Ridder en zijn team leveren promotieartikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten.

,,In bijna elk gesprek komt onze merknaam wel naar voren.”

Het bedrijf uit Uddel heeft twee pijlers. In het voorjaar is de focus vooral op het versterken van merken van bedrijven. ,,Dit doen we met promotieartikelen als marketingmiddelen. Een pen, schrijfblok, mok, of thermosfles; allerlei producten waar je huisstijl in terugkomt. In het najaar is het vizier gericht op de waardering van relaties en personeel met een cadeau. ,,Aan het eind van het jaar geef je je personeel een kerstpakket en je relaties een geschenk. We adviseren mensen om hier in september of oktober mee aan de slag te gaan. Je hebt dan nog de meeste keuze uit ons assortiment”

Voor zowel het versterken van merken als de waardering van relaties en personeel selecteert Mooierr de producten aan de hand van vier criteria. ,,Bruikbaarheid - het moet praktisch zijn. Onderscheidend in het design met een originele uitstraling. Gepersonaliseerd - we hebben een eigen kijk op hoe je een product mooi kunt personaliseren met een logo of slogan en letten op verhoudingen en strakke lijnen. Tot slot Duurzaamheid: dat begint bij ons bij kwaliteit, maar er is ook veel aandacht voor gerecyclede materialen.”

Ter inspiratie stuurt Mooierr een sfeermagazine naar haar relaties. ,,We helpen je graag in onze showroom en ben je daarvoor niet in de gelegenheid, dan komen wij graag naar jouw voor een adviesgesprek op locatie. Ook kun je online je pakket samenstellen.’’

Mooierr

Elspeterweg 65b Uddel

0577-491189

www.mooierr.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.