Vixum lanceert unieke Automatische Winstaangifte module in samenwerking met de Belastingdienst

12 april 2023 11:50

Vixum lanceert unieke Automatische Winstaangifte module in samenwerking met de  Belastingdienst

Vixum, een startup in boekhoudsoftware voor dienstverlenende zzp'ers, heeft deze week de unieke Automatische Winstaangifte module gelanceerd in samenwerking met de Belastingdienst. Hiermee is Vixum een van de eerste in de markt die deze module aanbiedt.

De Automatische Winstaangifte module is een unieke toevoeging aan het Vixum boekhoudpakket en biedt dienstverlenende zzp'ers veel voordelen. Met deze module kunnen zzp'ers namelijk eenvoudig en snel hun winstaangifte/jaaraangifte doen, zonder dat hier enige boekhoudkennis voor nodig is. Dit bespaart zzp'ers niet alleen veel tijd en geld, maar ook een hoop frustratie. De Automatische Winstaangifte module is een belangrijke stap in het vereenvoudigen van de boekhouding voor zzp'ers.

Vixum is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende zzp'ers en biedt een gemakkelijke manier om de verplichte boekhouding bij te houden zonder boekhoudkennis. Vixum is het enige pakket wat administratie vanuit de agenda mogelijk maakt en nu dus ook een automatische winstaangifte samen met de Belastingdienst kan aanbieden.

"Met de lancering van onze Automatische Winstaangifte module in samenwerking met de Belastingdienst, zijn we ervan overtuigd dat we een nieuwe norm zetten in de boekhoudsoftware voor zzp'ers", aldus Rob Jonkers, mede-oprichter. "Onze software biedt de gebruikers een ongekend gemak en efficiëntie, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.”

Vixum, het innovatieve boekhoudpakket, is sinds 2019 live en is van de grond gekomen tijdens de uitdagende coronaperiode. Het brein achter Vixum zijn Maarten Bruinsma en de broers Rob en Tim Jonkers. Zij combineren respectievelijk hun expertise in de accountancy en marketing om dit krachtige platform te creëren.

Vixum is blij om deze innovatieve stap te kunnen zetten samen met de Belastingdienst en is toegewijd om haar klanten de beste dienstverlening te bieden. Voor meer informatie over Vixum en de Automatische Winstaangifte module kunt u terecht op deze pagina.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.