Verschilmakers zetten je aan!

13 december 2023 11:07

Verschilmakers zetten je aan!

Het beste uit jezelf halen hoe doe je dat?

Vanuit hun kantoor op de inspirerende locatie Nyma makersplaats in Nijmegen vertellen Marieke van Baars en Rogier van Aanholt hoe ze dat doen. Met het werk dat zij, maar ook hun collega’s, bij de Verschilmakers doen willen ze – hoe kan het ook anders – het verschil maken.

Verschilmakers is een toonaangevend bedrijf in persoonlijke ontwikkeling, samenwerken in organisaties of netwerken. Of het nu gaat om individuele coaching, teambuilding, workshops of organisatie- netwerk brede verandertrajecten. Verschilmakers is dé partner in het realiseren van blijvende transformatie en groei. Wij zetten aan tot actie en dragen bij aan het beste uit jezelf en elkaar te halen.

Wij streven ernaar om individuen en teams te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van innovatieve trainingen, coaching en consulting diensten op gebied van verandermanagement. Daarmee zet Verschilmakers mensen aan om na te denken over zichzelf, te verrijken met zelfkennis en zelf inzicht en hoe je daarmee de wereld om je heen kunt verbeteren. Verschilmakers inspireert en motiveert om actie te ondernemen en positieve impact te maken. Daarmee laten Verschilmakers zien dat zelfs kleine veranderingen kunnen leiden tot grote resultaten, en moedigen je aan om een steentje bij te dragen een betere wereld. Dat doen we zoals onze klanten het verwoorden met warme zakelijkheid.

Bij Verschilmakers geloven we in de kracht van samenwerking en streven we ernaar om een positieve impact te creëren in organisaties en gemeenschappen. Onze aanpak ‘Samen Sterker’ is gericht op het creëren van een cultuur van vertrouwen, open communicatie en wederzijdse ondersteuning, waardoor teams effectiever kunnen samenwerken en betere resultaten kunnen behalen. Met onze aanpak geven we vorm aan een leven lang ontwikkelen in de praktijk. Daardoor dragen we ook bij aan generatiemanagement of intergenerationeel samenwerken en het voorkomen van verzuim. Met onze aanpak ‘Samen Sterker’ en ‘Jonge Helden Academie’ hebben de we de afgelopen jaren in verschillende regio’s en in verschillende sectoren onze expertise ingezet.

Onze deskundige trainers, coaches en adviseurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige programma’s die gericht zijn op het versterken van leiderschap, communicatie, teambuilding en persoonlijke effectiviteit. Door middel van interactieve en op maat gemaakte benaderingen, helpen wij onze klanten om hun vaardigheden te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Met de kenmerkende aanpak van Verschilmakers brengt zij verbinding, ontwikkeling en resultaat tot stand tussen samenwerkingspartners. Verschilmakers verschaft steun en continuïteit en stimuleert deelnemers vanuit zichzelf en de gezamenlijke verantwoordelijkheid, veranderingen daadwerkelijk tot stand te brengen.

Nieuwsgierig om meer te weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via onze website www.verschilmakers.nu en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het verschil te maken. «

verschilmakers logo

Verschilmakers Groep

Winselingseweg 16, 6541AK Nijmegen
Telefoon 06 - 839 962 83
E-mail info@verschilmakers.nu
www.verschilmakers.nu

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.