Verras met een kerstpakket

21 september 2023 08:36

Verras met een kerstpakket

Belonen motiveert! Kerst is hét moment om jouw collega’s te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Een uniek eindejaarsgeschenk en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je collega’s zich extra gewaardeerd voelen. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen zijn loyaler, gemotiveerde en productiever.

WAARDEER JE COLLEGA’S MET EEN UNIEK KERSTPAKKET

Als marktleider met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van eindejaarsgeschenken vinden wij het belangrijk om steeds te vernieuwen en te verrassen. Onze specialisten zijn dagelijks bezig om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van onze klanten en hun medewerkers. Daarnaast signaleren ze de trends en ontwikkelen ze nieuwe concepten en producten. Of je nu zelf een pakket wilt samenstellen of gaat voor het gemak van een selectiepakket. We helpen je graag een eindejaarsgeschenk te geven dat past bij jouw organisatie en medewerkers.

Trends 2023

Er speelt van alles in de wereld en in het leven van jouw collega’s. Dit zorgt ervoor dat we af en toe willen ontsnappen aan de realiteit. Even het alledaagse ontvluchten, ieder op zijn of haar eigen manier. Soms zoeken we verbinding met onszelf, of juist met anderen. Dit vertaalt zich in de trend ‘Escape Everyday Life’. Dit jaar heeft Makro Kerstpakketten vier verrassende productlijnen ontwikkeld waardoor je collega’s zich in een andere wereld wanen. Nieuwe productlijnen die de basis vormen van ons assortiment. Uniek in de markt en extra bijzonder.

selectiepakketten

Zoek je het gemak van een kerstpakket dat al door onze experts is samengesteld? Kies dan voor een van onze selectiepakketten. Er is een ruime keuze uit meer dan 60 kerstpakketten, passend binnen elk thema en budget. Benieuwd naar onze kerstpakketten? Kijk dan snel op onze website!

                       All That Glow, één van onze exclusieve kerstpakketten

LIEVER zelf een kerstpakket samenstellen?

Vanaf 50 stuks bepaal jij zelf de samenstelling van het kerstpakket. Kies uit meer dan 2.000 bijzondere artikelen en stel met een adviseur een kerstpakket samen dat volledig aansluit bij jouw organisatie en wensen. Onze adviseurs denken graag met je mee. Maak hier een afspraak in een van onze showrooms!

Een kerstpakket op maat in 4 stappen:

1. Maak een fysieke of een digitale afspraak met een adviseur
2. Bespreek je wensen en ideeën
3. Laat je adviseren door onze experts
4. Kies producten en stel zo je eigen kerstpakket samen

Maak je geschenk persoonlijk

Je maakt je geschenk extra bijzonder door een persoonlijke touch. Ontwerp je eigen kaart, voeg een videoboodschap toe en/of kies voor een eigen kerstdoos. Informeer bij onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Wil jij je collega’s zelf een cadeau laten kiezen?

Naast kerstpakketten ontwikkelen we ook andere unieke concepten. Is het binnen jouw organisatie een uitdaging om al je collega’s met een en hetzelfde kerstcadeau blij te maken? Ontdek dan ons Online keuze cadeau, waarbij je je collega’s zelf een cadeau laat kiezen uit een ruim assortiment aan geschenken.

De voordelen van ons Online Keuze Cadeau:

• Iedereen kiest zelf zijn eigen cadeau: succes verzekerd!
• Bepaal je eigen budget
• Ruime keuze uit verschillende thema’s en cadeaus
• Verzending van de vouchers digitaal, op locatie(s) en per brievenbuspost mogelijk
• Ideaal voor bedrijven met meerdere locaties
• Uitgebreide personalisatie mogelijkheden

BELOON EN VERRAS HET HELE JAAR 

Waar je ons kent van Kerst, zetten wij dezelfde expertise in om jou te helpen andere bijzondere momenten te vieren met een leuk geschenk. Verras jouw collega’s ook met een attentie aan het begin van de zomer, een pakketje met Sinterklaas of beloon op een ander waarderingsmoment dat je zelf uitkiest.  

Wil jij weten hoe en op welke momenten naast Kerst je je collega’s kunt verrassen en waarderen? Neem contact met ons op voor o.a. een bezoek in een van onze 15 showrooms. Tot snel! 

Neem contact op met Makro Kerstpakketten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.