Vergaderruimte huren voor één dag in Eindhoven & Den Bosch

1 oktober 2021 13:24

Vergaderruimte huren voor één dag in Eindhoven & Den Bosch

Ben je op zoek naar een vergaderruimte voor één dag, in bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven? Wil je comfortabel vergaderen met een grote groep of sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? In kantoorgebouwen van Merin door heel Nederland hebben wij prachtige, inspirerende vergaderruimtes beschikbaar, die te huur zijn per dag, dagdeel of per uur. De Merin vergaderruimtes zijn voor iedereen te huur, niet alleen voor huurders van Merin.

Kantoor als ontmoetingsplek

We keren steeds meer terug naar kantoor. Op kantoor willen we onze collega’s weer ontmoeten en brainstormen en vergaderen met elkaar in real-life. Kantoren worden daarom steeds meer een ontmoetingsplek. Waar je misschien thuis zal werken voor geconcentreerd, individueel werk, kom je graag naar kantoor voor teamwork, om creatieve sessies met elkaar te houden en je collega’s te ontmoeten. Naar kantoor gaan wordt echt weer een feestje. De vergaderruimtes van Luchtruim in Eindhoven zijn hier perfect geschikt voor. Luchtruim heeft vier vergaderruimtes, geschikt voor 8 tot 24 personen. Er is altijd een presentatiescherm en whiteboard/flipover aanwezig om je vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ruimtes die inspireren en stimuleren

Vooral de gemeenschappelijke ruimtes die inspireren en samenwerking stimuleren zijn, en blijven, ontzettend belangrijk. De boetiekkantoren van Merin die uitgerust zijn met gave en inspirerende vergaderruimtes zijn hier uitermate geschikt voor. We vinden het belangrijk dat je het maximale uit een vergadering kunt halen. Vergaderen doe je zeer fijn in een vergaderruimte van Merin. In de inspirerende en stimulerende vergaderruimtes in Blauw in Den Bosch, direct aan de A2, bijvoorbeeld. Dit is een populaire vergaderlocatie vanwege onder andere de goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en een geweldig restaurant. Aansluitend aan je vergadering kan er een borrel of diner verzorgd worden om jullie dag met collega’s compleet te maken. Blauw heeft vier vergaderruimtes van verschillende grootte, van 6 tot 16 personen. Altijd uitgerust met een presentatiescherm, whiteboard en/of flipover, lekkere stoelen en goede koffie.

Ontzorging door barista koffie & lekkere en gezonde lunch

Naar kantoor gaan wordt nog meer een feestje door de perfecte hospitality en restaurantvoorzieningen voor tijdens je vergaderingen. Verse barista koffie bestellen tijdens je vergadering doe je eenvoudig bij onze cateraars PDX Services en Hutten. Ook kunnen zij een lunch op maat verzorgen, zodat jullie na de lunch weer vol energie verder kunnen vergaderen of jullie cursus kunnen hervatten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vergaderen bij Merin is vergaderen met plezier!

“We create offices where people can be happy, healthy and successful”

Merin, Hogehilweg 8, Amsterdam

 

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.