Vergaderen met uitzicht op de Maas

20 oktober 2021 11:25

Vergaderen met uitzicht op de Maas

Ben je op zoek naar een vergader locatie met een prachtig uitzicht? Hier vergader je in een huiselijke sfeer met een prachtig uitzicht op de Maas. De locatie is zeer geschikt voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie. Na afloop van je vergadering is het mogelijk om op de boerderij heerlijk te ontspannen en te blijven overnachten.

Huiselijk vergaderen met uitzicht op de Maas

Ben je de drukte van het kantoor zat en ben je toe aan rust en ruimte langs het water? Dan is Eind6 jouw vergader locatie! Wij bieden je alle rust voor jouw vergadering, training of heisessie. Je kunt hier terecht met groepen tot 24 personen. De sfeervol ingerichte vergaderruimte doet aan als een huiskamer en je waant je direct in een fijne en vertrouwde omgeving. Wil je de groep opsplitsen? Dit kan ook! Binnen is er mogelijkheid om in subgroepen te werken. Buiten is er genoeg ruimte om aan het water te vergaderen. Natuurlijk moet het weer dan wel een beetje mee zitten.

Sfeervol overnachten bij Eind 6

Heb je een twee-daagse meeting gepland? Dan is overnachten bij Eind6 geen probleem. Onze luxe boerderij is perfect om te overnachten en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er 4 badkamers aanwezig en 8 slaapkamers die slaapplek bieden voor 24 pers. Op 4 slaapplaatsen na, zijn alle bedden van elkaar te scheiden. Daarnaast beschikt onze locatie over een prachtige professionele keuken, waar dé keukenprins of prinses van het team desgewenst zijn of haar kookkunsten kan vertonen. Mocht deze ontbreken of een day-off hebben, dan kun je de catering laten verzorgen door Eind6. Jullie kunnen de dag sfeervol afsluiten in de huiselijk ingerichte woonkamer met eigen openhaard en bar met biertap. Leer elkaar beter kennen en speel een spelletje onder het genot van een hapje en een drankje.

Afsluiting in de buitenlucht

Toe aan een beetje frisse lucht? Maak een wandeling langs de Maas of ontdek een van de vele wateren in de omgeving van Swalmen. Heb je nog veel energie over en ben je toe aan een actievere afsluiting? Ga dan voor een kano- of kajaktocht over de Asseltse plassen. Of ga lekker Suppen. Ook kun je een frisse neus halen en de natuur ontdekken in combinatie met een hapje en drankje. Neem dan plaats op onze boot; en laat je varen!

Direct reserveren? Kijk of de gewenste datum nog beschikbaarheid is in onze agenda. U kunt contact met ons op via 06 5353 1124 of Info@eind6.nl 

Graag tot ziens!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.