Vergaderen in een nieuw en ruimer jasje

18 juni 2020 11:29

Vergaderen in een nieuw en ruimer jasje

Vergaderen bij De Bonte Wever in Assen is sinds juni 2020 nog net zo vertrouwd als daarvoor, maar dan aangepast aan de maatstaven van de huidige tijd. In een nieuw en wat ruimer jasje vanwege de inachtneming van de 1,5 meter afstand, welke niet alleen tijdens de vergadering gehanteerd wordt, maar uiteraard ook bij binnenkomst en eventuele pauzes, lunch, naborrel, etc. Sinds 1 juni zijn bijeenkomsten tot 30 personen weer toegestaan en, als alles goed blijft gaan, vanaf 1 juli tot 100 personen. Je bent dan ook van harte welkom!

Wie ons kent, weet dat wij binnen ons complex geen gebrek aan ruimte hebben. Wij beschikken over een breed scala aan zalen in een groots opgezet gebouw waardoor er altijd een locatie te vinden is die past bij je wensen. Ruim zijn onze congres- en vergaderzalen en dit geldt ook voor onze entrees, foyers en andere faciliteiten zoals toiletten en gangen.

Natuurlijk houden wij zelf gepaste afstand en houden we ons aan een strakke planning. Onze service en begeleiding is niet veranderd. Nog steeds doen wij er alles aan om jouw bijeenkomst tot in de puntjes te laten slagen.

Ons aanbod hebben wij aangepast aan de nieuwe norm; zo bieden we bijvoorbeeld lunches niet meer aan in buffetvorm in ons restaurant, maar verzorgen wij deze graag individueel bij de zaal. Je kunt ook kiezen voor een lunch in ons a la carte restaurant. Drankjes zijn tijdens de vergadering uiteraard aanwezig, de koffie en thee is ‘to go’ zodat je altijd een rustig plekje kunt zoeken om deze te nuttigen. Tijdens een pauze even een frisse neus halen? Onze buitenruimtes zijn groot en het historische Asserbos behoort tot onze achtertuin dus een wandeling (groot of klein) is zo gemaakt!

Vanzelfsprekend kan een mooie vergaderdag afgesloten worden met een borrel en een hapje. De schaal met bitterballen gaat dan wel niet meer rond, onze koks hebben talloze andere creatieve alternatieven bedacht welke je gasten zeker op prijs zullen stellen.

Tot slot benoemen we graag dat we meer dan ooit begrijpen dat je wellicht vragen hebt. De Bonte Wever is van oudsher een organisatie die zich snel aanpast aan wisselende omstandigheden en wij zijn dan ook graag je sparringpartner. Schroom dan ook niet en neem gerust contact met ons op om even te overleggen!

De Bonte Wever Assen

De Bonte Wever Assen

Stadsbroek 17

9405 BK ASSEN

0592-356 000

info@debontewever.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.