Vergaderen en teambuilding in de rustgevende natuur van Twente

21 december 2023 09:00

Vergaderen en teambuilding in de rustgevende natuur van Twente

Vergaderen in Twente biedt tal van mogelijkheden voor een inspirerende bijeenkomst. De rustige omgeving, weg van de drukte van de stad, biedt de perfecte omgeving om je te concentreren op je vergadering en je te laten inspireren door de prachtige natuur. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor teambuilding activiteiten, zoals wandelen, fietsen of kanoën.

Een locatie die hier perfect bij past is Hotel 't Kruisselt. Dit hotel biedt de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen in een prettige, ongedwongen ambiance met optimale mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Het hotel beschikt over verschillende ruime vergaderzalen, allen met daglicht en geschikt voor gezelschappen tot maximaal 80 personen. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend, gelegen aan de snelweg A1 en midden in de prachtige Twentse natuur.

Compleet verzorgde arrangementen

Als je kiest voor Hotel 't Kruisselt als vergaderlocatie, kun je niet alleen rekenen op prettige vergaderzalen en een rustige omgeving. Het hotel biedt namelijk ook verschillende arrangementen aan om je vergadering compleet te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement inclusief lunch of diner, of voor een compleet verzorgde meerdaagse vergadering inclusief overnachtingen. Ook kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten van het hotel, zoals het binnenzwembad en de sauna om even helemaal tot rust te komen na een drukke vergaderdag. Kortom, Hotel 't Kruisselt biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde en inspirerende vergadering in Twente.

Voor lezers van Hét Ondernemersbelang: 10% kennismakingskorting bij het reserveren van een vergaderarrangement in 2024. 

Een sportief uitje organiseren?

Speciaal voor groepen (tot 30 personen) biedt de golfclub van Hotel ‘t Kruisselt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de golfsport in combinatie met een lunch, diner of “aangeklede” borrel of als ultieme activiteit tijdens uw vergadering. Een golfclinic gaat als volgt: Gedurende één of meerdere uren, maak je onder de leiding van een golfprofessional kennis met de drie facetten van het golfspel: de “full swing” om de bal over een grote afstand te transporteren, het “chippen” d.w.z. het korte spel rondom de green en het “putten”, de techniek om de bal in the hole te krijgen. Alle golfmaterialen zijn aanwezig, alleen moet je zèlf sportschoenen meenemen.

Kortom, Hotel 't Kruisselt in Twente biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en inspirerende vergadering of uitje. De rustige en mooie omgeving zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op de vergadering en geïnspireerd kunt raken door de natuur.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.