Vastgeketend aan jouw collega’s is nog nooit zó leuk geweest met dit bedrijfsuitje

25 mei 2022 08:59

Vastgeketend aan jouw collega’s is nog nooit zó leuk geweest met dit bedrijfsuitje

Je ziet ze (bijna) elke dag, drinkt liters koffie en praat uren met ze: jouw collega’s. Je komt niet meer van ze af! Maar ken je ze nou écht? “Ja, natuurlijk!”, is vaak het antwoord. Nou, wist jij dat jouw ene collega totaal niet tegen zijn of haar verlies kan? En dat de ander helemaal los gaat op de dansvloer? “Uhm … nee.” Dat is niet zo gek, want op je werk heerst vaak een formele sfeer en heb je het druk met jouw projecten. Je leert je collega pas écht goed kennen buiten de sleur van het werk, in een ontspannende situatie. Daarom is het jaarlijkse bedrijfsuitje zo belangrijk! Laat De Wilgenweard in Nijverdal daar nou dé perfecte plek voor zijn.

Samen met jouw collega’s opgesloten in een Escape Room

De Wilgenweard heeft een groot aanbod aan activiteiten die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje. Ontdek de verschillende escape games (ook buiten!), speel één van de thema activiteiten of geniet van een rustig kanotochtje. Je kan het zo actief maken als je zelf wil! In al de activiteiten is samenwerking de sleutel naar succes (én winst, want je wil natuurlijk wel graag Expeditie Robinson winnen). Diverse activiteiten zijn zeer geschikt als teambuilding, waardoor je niet alleen een superleuke dag beleefd, maar ook de band tussen jouw en je collega’s versterkt.

Ook kun je bij De Wilgenweard terecht voor leuke themafeesten, zoals Do you Remember, waarbij de voetjes van de vloer gaan op muziek uit de jaren 60, 70 en 80! Of wat dacht je van een pubquiz? Eén ding is zeker: je zult je zo’n vet personeelsuitje voor altijd blijven herinneren.

Maak je bedrijfsuitje compleet met een heerlijk hapje en drankje

Om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken heeft De Wilgenweard, naast het activiteitenaanbod, ook een ruim horeca-aanbod. Praat na over de geweldige dag onder het genot van een hapje en drankje. In het Grand Café kun je lekker borrelen, lunchen of dineren. Ook worden hier of in één van de zalen de lekkerste buffetten geserveerd. Daarnaast is er een groot terras (aan het water!) waar je heerlijk kan barbecueën of zelf pizza’s kan bakken. Alles op één locatie, hoe ideaal is dat?!

Bedrijfsuitje mét vergaderen in een buitengewone omgeving

Een bedrijfsuitje kun je bij ons ook combineren met vergaderen! De Wilgenweard beschikt over drie sfeervolle zalen op een unieke locatie: aan het water en de rand van het bos. Begin de ochtend met een vergadering in een “luxe jacht-hut” en daarna een heerlijk lunchbuffet aan het water. Vervolgens duik je het bos in en speel je de gave activiteit Escape The Forest! Vastgeketend aan elkaar, probeer je uit het bos te ontsnappen met verschillende opdrachten. Even weg van de wereld en alleen met de collega’s. Hoe tof is dat? 

Contact

De Wilgenweard
Sportlaan 6
7443 RA Nijverdal
0548-681338
info@wilgenweard.nl
www.wilgenweard.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.