Van starter tot grootbedrijf

1 mei 2019 12:16

Van starter tot grootbedrijf

De missie van Rabobank is ‘Growing a better world together’. Together staat voor ons hierin voorop en dat brengen wij in de praktijk met verschillende projecten voor ondernemers in de regio. Vanuit de motivatie dat de economie van morgen, vandaag begint. Want nieuwe en bestaande ondernemers bepalen onze toekomst en moeten ruimte krijgen om te groeien. Rabobank bouwt mee aan die toekomst. Met kennis, netwerk en passende financiële diensten.

Het doel van de activiteiten is om ondernemers verder te helpen. In welke fase zij zich ook bevinden. Soms is het initiatief door Rabobank zelf genomen, maar wij sluiten ook graag aan bij lokale partijen, platforms en activiteiten. Met startende ondernemers zijn wij actief verbonden aan Founded in Groningen; het online platform voor alle innovaties en ontwikkelingen. Rabobank stimuleert studenten van de Hanzehogeschool met de Rabo Ondernemersprijs. En de website IkGaStarten.nl geeft al tien jaar tips en inspiratie aan starters!

Met de Rabo Businessversneller werken MKB ondernemers in zes sessies aan hun bedrijf in plaats van in hun bedrijf door hun ondernemersvaardigheden te verdiepen en versnelling te geven aan de onderneming. Samen met overheid en onderwijs start Rabobank de MKB Werkplaats Digitalisering. Een meerjarig programma om MKB ondernemers in Groningen duurzaam te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Ook ondernemers van bedrijven die al groot en volwassen zijn kunnen nog leren en groeien. Jaarlijks organiseert Rabobank een studiereis naar het buitenland. Tijdens deze studiereis worden ondernemers in een intensieve en leerzame week, bijgespijkerd over de lokale en internationale markt en ondernemerschap.

Kortom: Rabobank voelt zich betrokken bij lokale ondernemers en zet zich in voor een gezond economisch klimaat. Growing a better world together.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.