Van fysiek naar online: hoe was de innovatieexpo?

12 mei 2021 16:00

Van fysiek naar online: hoe was de innovatieexpo?

Martine Hauwert blikte tijdens een Business Update op New Business Radio terug op de voor het eerst online gehouden InnovatieExpo 2021. Dat deed ze met Anouk Kamps van SPITZ en Peter van Rheenen van de InnovatieExpo en het Ministerie van EZK.

https://soundcloud.com/newbusinessradio/van-fysiek-naar-online-hoe-was-de-innovatieexpo-business-update-12-mei-2021

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.