Van feesten je werk maken: een praktijkvoorbeeld van Partyhome Verhuur en Entertainment

2 april 2024 12:08

Van feesten je werk maken: een praktijkvoorbeeld van Partyhome Verhuur en Entertainment

Bart Verhees is van oorsprong een echte entertainer en maakte van zijn hobby, goochelen, zijn beroep. Maar dat niet alleen, want het schrijven van sinterklaasshows leidde tot de volledige aankleding van feesten. En zo ontstond het idee voor ‘Partyhome Verhuur en Entertainment’. Wij vroegen Bart Verhees hoe hij van feesten succesvol zijn werk heeft kunnen maken.

Van Sinterklaas naar partyverhuur

Bart zijn droom begon al op jonge leeftijd:

“Nadat mijn ouders het ‘grote mensen geheim’ over Sinterklaas vertelden, ben ik het jaar daarop zelf als Piet rond gegaan. Het daaropvolgende jaar kwam Sinterklaas erbij en ben ik shows gaan schrijven voor verenigingen, scholen en bedrijven. Daaruit ontstond een groeiende vraag naar feestmeubilair en daar heb ik op ingespeeld.”

Maar ook buiten de sinterklaastijd kreeg hij steeds meer aanvragen:

“Steeds meer mensen hadden hulp nodig bij het organiseren van kinderfeesten en ik ben mijn grootste hobby, goochelen, steeds serieuzer gaan oppakken. De aanvragen en wensen werden groter, de hobby kan hierdoor géén hobby meer blijven. In 2010 ben ik als 17-jarige gestart met Partyhome Verhuur en Entertainment. Oorspronkelijk samen met mijn moeder en inmiddels run ik het bedrijf samen met mijn vriendin Melanie.”

Klanten laten verbazen door de mogelijkheden

Partyhome is een veelzijdig bedrijf met een diversiteit aan doelgroepen. Van particulieren tot bedrijven en alles wat er tussenin zit. Keer op keer laat hij met zijn team klanten weer verbazen over de mogelijkheden en werken ze ‘samen’ naar het doel toe: een fantastisch feest. Bart voegt toe:

“Na het eerste contact weten ze dat je alles in huis hebt en zijn ze vooral opgelucht dat ze het niet zelf hoeven te regelen. Dat zorgt voor een leuke uitdaging. Zeker als het precies is wat de klant verwacht.’

Qua shows reist Bart de hele Benelux rond om overal de magie tot leven te laten komen:

“Niets is leuker dan de bezoekers op het puntje van hun stoelen te laten zitten.’

En dit alles met succes, want in 2018, 2020, 2021 en 2022 is Partyhome Verhuur en Entertainment uitgeroepen tot huurtopper, waarmee ze tot de 20 beste verhuur- en entertainmentbedrijven van Nederland behoren.

Uw wens is onze uitdaging

De klant benadert Partyhome met een reden en het is de kunst om die te achterhalen. Niets is mooier en leuker dat de klant na afloop zegt: “Dit is precies wat ik bedoelde en voor ogen had”. Dit gaat van bruiloft, tot verjaardag en van bedrijfsfeest tot theatershows en van acts in winkelcentra tot complete jaarprogrammeringen voor winkelcentra en recreatieparken. Inmiddels verzorgen ze vele acts en shows binnen de Benelux. En dat blijft voldoening geven volgens Bart:

“Ondanks de grote aantallen blijft het magisch om de bezoekers/klanten te blijven verrassen. Ze zitten allemaal op een stoel, maar bij een voorstelling gaan ze zitten op dat ene puntje. Wanneer ze na afloop vragen: “Hoe dan?”, dan weet je dat de beleving gelukt is!”

Sfeer en beleving in alle opzichten

Bart geeft aan dat het bedrijf erg hard groeit op alle gebieden:

“Onlangs hebben we een nieuw bedrijfspand aangekocht, waar we verder kunnen groeien. We willen ons nog meer gaan specialiseren op sfeer en beleving in alle opzichten. Er zijn dan ook leuke, uitdagende en bovenal veelzijdige vacatures! Ons motto is iets gewijzigd naar: “Jij de wens, wij de uitdaging”.”

Zo zie je hoe Bart van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken en hoe zijn bedrijf inmiddels uitgegroeid is tot een ware feestspecialist in de breedste zin van het woord.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.