Vakantiekriebels op je werk: Deel 2

2 mei 2022 09:46

Vakantiekriebels op je werk: Deel 2

Lees in dit verslag meer over de ervaringen van Leon die samen met zijn zakelijke relaties een succesvol bedrijfsevent heeft mogen bezoeken op Center Parcs De Eemhof.

09.00 uur:

Het is bijna 09.00 uur en ik kom na een ontspannen autorit aanrijden. De omgeving is groen, de zon schijnt en ik heb een interessante dag in het vooruitzicht. Ik rij de oprijlaan op en ik krijg spontaan een vakantiegevoel en dat op een doordeweekse dag! Een vriendelijke medewerker stuurt mij door naar het Business Center van Center Parcs De Eemhof. Ik ben verrast door de professionele zakelijke ruimte, dit had ik niet verwacht op een vakantiepark. Een medewerker voorziet mij van een goede kop koffie en een lokale lekkernij en ik pak alvast een programma boekje. Ik zie al snel een aantal bekenden en er is nog even tijd om te netwerken.

10.00 uur:

Het programma begint, we worden verwezen naar de grote zaal waar al diverse mensen hebben plaatsgenomen. Weer ben ik onder de indruk van de ruimte. Er is ruimte voor meer dan 250 personen en ook de opbouw ziet er erg professioneel uit. Een vriendelijke dame van de organisatie weet me te vertellen dat ze voor dergelijke events altijd samen werken met vaste AV leveranciers. Interessant! De spreker begint te praten en ik luister geboeid.

12.30 uur:

De tijd gaat snel en in het programma wordt een pauze aangekondigd. We gaan met zijn allen lunchen in het buffetrestaurant, waar al diverse heerlijkheden klaarstaan. De etensgeuren komen ons tegemoet en ik besef dat ik al aardig trek heb gekregen. Er wordt belangstellend aan ons gevraagd of alles naar wens is en we genieten volop. Wat is het heerlijk om weer een event buiten de deur te hebben!

14.00 uur:

Het programma wordt vervolgd, waarbij diverse sprekers elkaar afwisselen. Tussendoor is er nog een korte pauze met een lekkere verfrissing en dan is het alweer tijd voor de borrel.

16.00 uur:

Tijdens de borrel is er tijd om verder te netwerken. Er worden diverse heerlijke borrelplanken geserveerd, waardoor ik meer eet dan goed voor me is. Daarna hebben we vrije tijd tot aan het diner in een van de restaurants.

Bij de balie liggen de sleutels van de cottages klaar en ik besluit me even op te frissen. Sommige bezoekers gaan nog een aantal activiteiten doen op het park, maar ik besluit dat een wandeling precies is wat ik even nodig heb ik deze heerlijke omgeving.

19.00 uur:

Aangekomen in het restaurant word ik en mijn medebezoekers van het event verwelkomd in een sfeervolle ambiance. We genieten van een heerlijke maaltijd en praten nog wat na over de dag.

21.00 uur:

Aan het eind van het diner besluit ik om met enkele andere gasten nog even een drankje te te gaan doen voordat ik terug ga naar mijn cottage. Dit zodat ik de volgende dag weer uitgerust het vervolg van het event kan bijwonen.

08.00 uur:

Ik meld me bij het buffetrestaurant voor een uitgebreid ontbijt. Ik begin met een goede cappuccino en loop daarna op mijn gemak langs het buffet om wat lekkers uit te zoeken. Er staat van alles, verse broodjes, diverse soorten beleg en een gebakken ei wordt a la minute voor me bereid. Ik ben klaar voor een nieuwe dag.

10:00 uur:

Om 10:00 uur worden we verwacht in het Business Center voor het vervolg van het event.
Het is een interessante ochtend, maar daarna is het programma toch echt ten einde. Wat is de tijd voorbij gevlogen! Met een voldaan gevoel stap ik in de auto, met voldoende energie voor de rest van de week!

Business Solutions De Eemhof
Slingerweg 1
Zeewolde
Business.solutions.eh@groupepvcp.com
036-5229172

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.