Unieke vergaderlocaties omringd door natuur

28 oktober 2020 15:58

Unieke vergaderlocaties omringd door natuur

Een succesvolle bijeenkomst begint in een inspirerende omgeving.

Frisse lucht zorgt voor frisse ideeën. Juist nu is vergaderen in een natuurlijke omgeving een verademing. De ruimte en mogelijkheid tot een break in de buitenlucht maken het mogelijk om ook in deze tijd ontspannen en verantwoord samen te komen buiten kantoor.

Inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven

EIGENTIJDSERF ligt midden in het groene hart van Brabant en wordt omringd door een bostuin van 7 hectare. De locatie is ruim opgezet waardoor afstand geen probleem vormt en door de verschillende vleugels met zalen kan groepen privacy en ruimte gegarandeerd worden.

Met in totaal 12 zalen is deze vergaderlocatie normaal geschikt voor groepen van 2 tot 140 personen. Nu met de 1,5 meter maatregel biedt de grootste zaal ruimte aan 60 personen. Overnachten is mogelijk in 70 slaapkamers en parkeren is hier gratis.

Gevoel van onbereikbaarheid

Wil je echt het gevoel van onbereikbaarheid ervaren? Dan is het mogelijk te vergaderen in de Spotter. Deze unieke locatie aan de waterkant wordt omringd door natuur en zorgt ervoor dat jullie helemaal geen andere gasten hoeven te ontmoeten. Kies i.p.v. een lunch in het restaurant voor de moestuin proeverij en breng heel jullie dag door weg van de massa.

✓ natuur  ✓ vergaderzalen  ✓ privacy  ✓ hotelkamers  ✓ gratis parkeren

Omringd door eeuwenoude bomen nabij Den Bosch

Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch wordt omringd door een park van 7,5 hectare. Hier is het mogelijk te vergaderen in de stijlkamers van het landhuis of met grotere groepen in een van de bijgebouwen. Met in totaal 15 grote en kleine zalen is dit hotel normaal geschikt voor groepen van 2 tot 160 personen. Overnachten is mogelijk in 90 stijlvolle hotelkamers en ook hier is parkeren gratis. Wil je effectiviteit combineren met ontspanning dan is er heel veel mogelijk op het gebied van teambuilding buiten in het park.

F.R.I.S. vergaderen

Met F.R.I.S. zorgen ze op Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF voor een veilige en hygiënische meeting omgeving.

  • Fysieke afstand: faciliteiten en services zijn aangepast en zo ingericht dat gasten de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren.
  • Rechts aanhouden: rechts heeft altijd voorrang. De routing in onze locaties is aangepast en overal duidelijk aangegeven.
  • Infectie & besmetting voorkomen: wij besteden extra aandacht aan het schoonmaken van aanraakpunten. Wij bieden overal extra desinfectiepunten aan en vragen onze gasten zoveel mogelijk contactloos te betalen.
  • Samen tegen corona: wij communiceren en adviseren proactief voor aankomst en tijdens het verblijf. Geef elkaar de ruimte en volg aanwijzingen op.

Persoonlijk advies

Last-minute aanvraag, bijzondere verzoeken of gewoon nog veel vragen over hoe jullie veilig kunnen vergaderen? Het eindresultaat van de bijeenkomst bepaalt u, voor de rest staat het ervaren team voor u klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge bij EIGENTIJDSERF of Eline bij Landgoed Huize Bergen. Zij denken graag met u mee over een passende oplossing.

MVO vergadering

Opbrengsten uit beide locaties komen ten goede aan ideële doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant via de Joannes Bosco Stichting. Met een vergadering op een van deze locaties draag je dus direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Landgoed Huize Bergen

www.huizebergen.nl

Glorieuxlaan 1

5261 SG Vught

welkom@huizebergen.nl

073 658 04 00

EIGENTIJDSERF

www.eigentijdserf.nl

Spreeuwelsedijk 9

5091 KS Westelbeers

013 504 13 92

welkom@eigentijdserf.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.