Unieke kerstpakketten met wereldse thema's

20 oktober 2021 09:00

Unieke kerstpakketten met wereldse thema's

Het lijkt nog ver weg maar de mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! De decembermaand staat in het teken van warmte, gezelligheid en hartelijkheid. Als ondernemer wil je je team of andere collega’s dan ook graag verrassen tijdens de Kerst.

Xenos presenteert dit jaar nieuwe en unieke kerstpakketten in wereldse thema’s om jouw werknemers, vrienden, familie of andere mensen die het verdienen in een warm zonnetje te zetten. De kerstpakketten zijn er in 4 thema’s en zijn samengesteld uit een combinatie van zowel food als non food artikelen, zoals je van Xenos gewend bent! Natuurlijk worden alle pakketten geleverd in een feestelijke kerstverpakking.

Taste of Toscane

Haal een beetje Italië in huis met dit fijne pakket. Het kerstpakket is rijkelijk gevuld met lekkers zoals een panettone – een echte Italiaanse kerstcake -, kaneelkoekjes, rozemarijnsticks en tomatensoep. Ook vind je in het pakket twee trendy placemats evenals mokken, schaaltjes en diepe borden uit onze populaire serviesserie Toscane.

Fiësta Mexicana

Dit pakket is een waar Mexicaans feestje om uit te pakken. Heerlijke taco’s met salsa dip, Mexicaanse frisdrank en lekkere wraps met guacamole kruidenmix. De kleurrijke Selena schaaltjes en de grote handbeschilderde schaal Arcos maken het feestje helemaal compleet.

Tokyo Delight

In dit kerstpakket zit alles voor een heerlijk sushi avondje. Het pakket is gevuld met o.a. lekkere rijst, sojasaus, azijn, gember plakjes en wasabi. Ook vind je een bamboe matje, een theepot, eetstokjes met print, een bamboe sushi plank en leuke schaaltjes.

La Dolce Vita

Proef het luxe Mediterrane leven! In dit kerstpakket zit alles waar je daarvoor nodig hebt zoals een heerlijke pastamix, olijfolie van superieure kwaliteit, picos, tapenade en olijven. Ook vind je in het pakket een klassieke pepermolen, mooie schaaltjes met print en een serveerplank van mangohout.

Kerstpakketten online bestellen

✓ Uniek pakket met werelds thema

✓ Geleverd in week 49/50

✓ Aantrekkelijke kerstverpakking

✓ Al te bestellen vanaf 1 stuk

www.xenos.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.