Uitjesbazen komt met een compleet nieuw uitjes aanbod!

13 juli 2021 09:55

Uitjesbazen komt met een compleet nieuw uitjes aanbod!

Na anderhalf jaar is het zo ver, eindelijk mogen er weer fysieke uitjes georganiseerd worden. Niet meer achter een scherm, maar samen met elkaar. Live. Met plug and play concepten van Uitjesbazen. Gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en teambuilding voor grote groepen.

Van online naar offline

Toen alle boekingen in de Uitjesbazen-agenda in maart 2020 geannuleerd werden heeft het bedrijf flink moeten schakelen om toch door te kunnen gaan. Met 10 ijzersterke, unieke en creatieve concepten die online of thuis (met het complete bedrijf) gespeeld kunnen worden, heeft het bedrijf snel geschakeld. Deze zijn natuurlijk nog steeds te boeken. Al heeft het bedrijf ook 6 maanden uitgetrokken om weer 10 nieuwe teambuilding games te ontwikkelen. Als enige aanbieder hebben zij een conceptontwikkelingteam van 4 personen. De uitjes worden uitgevoerd door 7 fulltime ‘Uitjesbazen’. En geregeld door 10 enthousiaste kantoorbazen.

“We hebben echt heel veel online uitjes mogen organiseren. Ondanks dat het een hele leerzame periode is geweest waarin het bedrijf flinke groei doorgemaakt heeft, zijn we toch blij dat we weer naar buiten mogen!’’ geeft Joris van de Bergh met trots aan. “Online uitjes zijn leuk, maar kunnen gewoon niet tippen aan de ervaringen die wij bij Uitjesbazen normaal aanbieden’’. Nu dat de maatregelen versoepeld zijn, kan Uitjesbazen weer doen waar ze zo goed in zijn. Namelijk uitjes organiseren die collega’s ECHT samen brengen!

Kick-ass aanbod!

Met de vele uitjes die bij Uitjesbazen beschikbaar zijn is er voor elk bedrijf een passende activiteit. Ga samen met collega’s op verkenning met een van de spannende city-games of ga onderling de strijd met elkaar aan met een van onze toffe quizzen op locatie. Alles is serieus, maar wel met een humoristische insteek. Een quiz is niet zomaar een quiz. “Het is vuurwerk”. Dat blijkt ook letterlijk zo te zijn, want iedere ronde wordt de winnaar in het zonnetje gezet met vuurwerk.

Iets uniekers? Stel je hersens op de proef met een van onze mobiele escape rooms op locatie waarbij we de kantine of het kantoor ter plekke veranderen in een maffia gijzeling bijvoorbeeld! Niet gek genoeg? Ga dan met je team de stad in met de Crazy 88 opdrachten. Er is namelijk geen betere manier om elkaar beter te leren kennen dan uit je comfort zone komen! Behalve virtual reality, maar dan ga je ook écht een andere wereld ontdekken!

Bij Uitjesbazen ben je dus aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of teamactiviteit. Neem een kijkje op de site, en alleen als je het bevalt.. Neem je contact op. Tot snel ;)

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.