Total Design grote winnaar bij International Design Awards

12 januari 2023 11:43

Total Design grote winnaar bij International Design Awards

Bij de jaarlijkse International Design Awards (IDA) is Total Design met haar klanten 8 keer in de prijzen gevallen. Daarmee is het Amsterdamse bureau de grote winnaar van de 2022 jaargang van het festival.

Vooral het werk voor het Limburgs Museum viel op met 4 keer goud waaronder de prestigieuze Graphic Design of the Year toekenning. Maar ook projecten voor de Vrije Universiteit Amsterdam, Prorail en Sanquin werden bekroond.

Koen de Groot, CEO Total Design; “Deze manier van winnen maakt trots en geeft aan dat we in het jaar van ons 60-jarig bestaan in de volle breedte onderscheidend werk maken. Er is werk voor logo’s trademarks, interfaces, identity, UX, mobiel, websites, wayfinding en employer branding in de prijzen gevallen. Dat betekent dus ook dat er TD-ers met veel commitment van vele verschillende teams bij betrokken zijn geweest. En uiteraard delen we deze credits graag met onze klanten, zij hebben gedurfde keuzes gemaakt. En die blijken uit te betalen”.

In de bureau ranking van de IDA is Total Design gestegen van de 36ste positie naar nr. 14.

Over Total Design

Total Design is een onafhankelijk creatief bureau met vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Total Design is opgericht in 1963 en heeft haar bekendheid o.a. te danken aan de huisstijlontwikkeling voor Randstad, de wegbewijzering van Schiphol en het ontwerp van het Nederlandse paspoort. Op dit moment werkt Total Design voor onder meer ING Bank, Sanquin, ProRail, Nationale Nederlanden, Vrije Universiteit, Hema, VNO-NCW, DPG Media, Mosa, Radboud Universiteit en het Duitse TÜV. Total Design bouwt en versterkt merken door de multidisciplinaire toepassing van branding, communicatie en technologie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.