Topondernemer Rens van Oostrum wordt bestuurder bij de Stichting Bewaarder Circle

9 november 2023 14:04

Topondernemer Rens van Oostrum wordt bestuurder bij de Stichting Bewaarder Circle

Circle Fund Management B.V. is verheugd om aan te kondigen dat Rens van Oostrum per 1 november 2023 een bestuursfunctie heeft aanvaard bij de Stichting Bewaarder Circle Fund. Samen met Bert Oosterloo zal Van Oostrum zich inzetten voor de belangen van obligatiehouders die deelnemen aan de uitgifte van obligaties door Circle Fund Management B.V.

Rens van Oostrum, voormalig CFO bij Blendwell Food Group, is eerder dit jaar benaderd door Circle Fund Management om toezichthouder te worden en heeft deze functie met ingang van 1 november aanvaard. Naast zijn eerdere ervaring als CFO blijft Van Oostrum betrokken bij Blendwell Food Group als non-executive board member en mede-aandeelhouder. Hij bekleedt ook diverse toezichthoudende en adviesfuncties bij verschillende start-ups en scale-ups.

Balazs Simon (CEO Circle Fund Management) is ervan overtuigd dat de uitgebreide bestuurlijke en toezichthoudende ervaring van Van Oostrum precies is wat obligatiehouders willen zien in bestuursleden van de stichting. "Het is van cruciaal belang om een professioneel bestuur te hebben dat de belangen van obligatiehouders correct kan behartigen. We zijn dan ook verheugd dat de heer Van Oostrum deze positie heeft aanvaard."

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.