Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken

24 februari 2020 10:27

Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken

Ook uw gemeente of regio moet de duurzaamheidsdoelen behalen. RVO organiseert daarom een reeks themabijeenkomsten over lokale benutting van zon. Op de bijeenkomst van 5 maart staan we stil bij het thema: zon op daken. De gebouwde omgeving biedt vele mogelijkheden voor zonne-energie. Zon op daken heeft dat in het bijzonder, omdat het de landbouw- en natuurgronden niet aantast.

Voor wie?

Provinciale- en gemeentelijke ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.

Programma

Hoe geeft u zon op daken vorm en wat kunt u als gemeente nog meer doen? Hoe stimuleert u bewoners en bedrijven om meer zon op hun daken of bebouwde terreinen te realiseren? U krijgt hiervoor informatie en hoort wat u nodig heeft om zon beter te benutten in uw gemeente of regio.

Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om met collega’s van andere overheden hierover in gesprek te gaan.

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via ons registratieformulier.

Meer weten?

Bron: www.rvo.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.