The Impact Project: vergroot je impact op de wereld!

12 mei 2020 15:36

The Impact Project: vergroot je impact op de wereld!

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij écht impact maken, maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie?

Ten Stripes helpt mensen met goede ideeën om een nog grotere impact op de wereld te maken. Daarom investeren zij 6 x per jaar in 30 tot 60 start-ups (+/- 20 uur per start-up) die zich richten op een betere wereld. Dit doen ze met The Impact Project: een project waarin zij zorgen dat jóuw start-up meer positieve impact maakt.

The Impact Project

Wat maakt jouw uniek? Hoe breng je jouw boodschap naar buiten en hoe bereikt deze boodschap de juiste mensen?

Door middel van een strategische sessie gaan ze met jou op zoek naar de kernwaarden, USP's en doelen van je bedrijf en zet je jouw verhaal samen op papier. Hiermee zorg je ervoor dat alle content die je maakt en naar buiten brengt relevant is voor jouw doelgroep.

Grip op resultaten

Proberen, aanpassen, bijwerken en weer experimenteren. De impact die je maakt vatten zij samen in een data dashboard. Zo houd je realtime grip op de commerciële resultaten en de impact die je maakt.

Doe je mee?

Meld je dan aan via de website en ontvang binnen 24 uur meer informatie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.