The Health Focused Superfood

28 januari 2021 09:31

The Health Focused Superfood

De gezondheid van mensen verbeteren met behulp van 100% biologische superfoods en plantaardige proteïnemixen. Robert Denneman ging tijdens een Engelstalige Business Update in gesprek met Kristel de Groot van Your Super over de natuurlijke kracht van planten.

https://soundcloud.com/newbusinessradio/the-health-focused-superfood-business-update-27-januari-2021

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.