Strategische samenwerking Made-in-China met Nederlands Chinese Handelskamer

14 januari 2022 17:06

Strategische samenwerking Made-in-China met Nederlands Chinese Handelskamer

Op 13 januari hielden Made-in-China en de Nederlands Chinese Handelskamer (NCHK) een online tekenceremonie om de overeengekomen strategische samenwerking te bekrachtigen. De twee partijen zullen elkaar aanvullen voor de ontwikkeling van hoogwaardige inkopers in de Nederlandse en Europese markten, inzendingen naar Europese vakbeurzen, online en offline bilaterale zakelijke activiteiten, fabrieksinspecties, evenals lokaal marktonderzoek en advies.

Focus Technology

Made-in-China.com is ontwikkeld en wordt beheerd door Focus Technology Co., Ltd, dat in 1996 werd opgericht in Nanjing, Jiangsu, V.R. China. Het bedrijf is wereldwijd pionier op het gebied van elektronisch zakendoen. Via het toonaangevende B2B-portaal Made-in-China.com brengt het Chinese leveranciers in contact met buitenlandse afnemers. Focus Technology streeft erna de meest complete en nauwkeurige informatie over Chinese leveranciers en hun productaanbod te verstrekken. Daarnaast biedt het aanvullende diensten om een zekere mate van veiligheid en levergarantie te bieden aan wereldwijde afnemers.

Nederlands Chinese Handelskamer

Dit sluit uitstekend aan bij de Nederlands Chinese Handelskamer, een bilaterale organisatie welke de handel tussen Nederland (Europa) en China bevorderd. Met een uitgebreid netwerk en kantoren in zowel Nederland, Hengelo als China, Xiamen, ondersteunt NCHK voornamelijk Nederlandse MKB-bedrijven in de handel met China. Ook helpt de organisatie Chinese bedrijven hun aanbod te promoten en afnemers te zoeken via diverse wegens, zoals op toonaangevende vakbeurzen in Europa. NCHK zet zich in voor veilig zakendoen met China en stemt haar dienstverlening hierop af, ook helpt het bedrijven Maatschappelijk Verantwoord(er) te Ondernemen.

Directeur van de Nederlands Chinese Handelskamer ondertekent de samenwerkingsovereenkomst.

Elkaars middelen versterken

Met de aangekondigde samenwerken versterken beide bedrijven hun middelen met de gezamenlijke focus handel te bevorderen. Een mooi voorbeeld hiervan is het Chinese Suppliers Directory dat NCHK binnenkort lanceert. Dit is een overzicht van geverifieerde Chinese leveranciers al dan niet ook lid van Made-in-China. Made-in-China zal geïnteresseerde afnemers ten tijde van de COVID-19 inreisbeperkingen voorzien van digitale fabrieksrondleidingen en showroom bezoeken.

Meer weten?

Wilt u zakendoen met China, dan heeft het zeker zin om onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken. NCHK is actief in alle sectoren en heeft brede kennis over lokale wet- en regelgeving. Wij helpen u graag een goed plan te maken de Chinese markt te betreden of bij het vinden van de juiste leverancier of product.

Naar alle berichten van Nederlands Chinese Handelskamer terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.