Stel het perfecte zakelijke kerstgeschenk samen voor iedere relatie

23 september 2022 10:29

Stel het perfecte zakelijke kerstgeschenk samen voor iedere relatie

De mooiste tijd van het jaar begint steeds dichterbij te komen. Naast de gezelligheid met familie en vrienden, is het ook weer tijd voor de zakelijke afronding van het jaar. Deze periode staat dan ook in het teken van prachtige kerstgeschenken. For You Gifts heeft een groot assortiment aan zakelijke kerstgeschenken die passend voor iedere relatie is. Zo zijn er verschillende kerstgeschenken voor jouw gewaardeerde werknemers, maar ook zakelijke relaties kunnen een prachtig geschenk ontvangen. In ons assortiment hebben wij verschillende vaste pakketten die je kunt versturen. Maar nog leuker is de optie om een zakelijk kerstgeschenk met onze tool volledig zelf samen te stellen en te personaliseren. Dan kies jij helemaal zelf uit welke producten worden verstuurd in het kerstgeschenk.      

Een groot assortiment voor het perfecte zakelijke kerstgeschenk  

Met een samenwerking via FOR YOU GIFTS heb je een ruime keuze voor een prachtig zakelijk kerstgeschenk. In ons assortiment hebben wij meerdere kleine tot grote kerstgeschenken. Bij de kleine zakelijke kerstgeschenken kun je denken aan theepakketten, pakketten met chocola of brievenbuspakketten. In onze grote kerstgeschenken heb jij de keuze uit meerdere varianten. Je kunt ervoor kiezen om een filmpakket samen te stellen met verschillende snacks en een cadeaubon voor Pathé Thuis. Een andere optie is het samenstellen van een borrelpakket voor een heerlijke borrelavond. Natuurlijk kan je deze pakketten zelf personaliseren om het perfecte zakelijk kerstgeschenk te verzenden. Al deze kerstgeschenken worden feestelijk ingepakt en om het geheel af te maken kun je een persoonlijke kaart toevoegen met bedrijfslogo.

Hoe kan je een offerte aanvragen voor een zakelijk kerstgeschenk?

Er zijn verschillende manieren hoe je via FOR YOU GIFTS inspiratie kunt opdoen voor het perfecte zakelijk kerstgeschenk. Op onze website hebben wij een uitgebreide brochure met alle kerstgeschenken samengesteld door ons team. Verder hebben we op onze website een speciale pagina met alle kerstgeschenken en andere cadeaus voor de feestdagen. Op deze pagina’s kan jij de producten bekijken om toe te voegen in jouw gepersonaliseerde kerstgeschenk. Ben je geïnteresseerd om aankomende kerst jouw kerstgeschenken te laten samenstellen door FOR YOU GIFTS? Dan kan jij een offerte aanvragen met meer informatie. Na het invullen van de offerte nemen wij contact op en zullen we een offerte op maat versturen met de gewenste samenstelling van je kerstgeschenk. Bij het aanmaken van een zakelijk account is het zelfs mogelijk om de zakelijke kerstgeschenken op rekening te bestellen. Wil je graag nog meer informatie over de kerstgeschenken en een samenwerking? Neem dan contact op via verkoop@foryougifts.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.