Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan samen verder als: Manus

5 december 2023 10:16

Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan samen verder als: Manus

Twee vooraanstaande spelers op het gebied van Workforce Managementsoftware, Softbrick B.V. en Manus Software Europe B.V. beiden onderdeel van de Canadese Valsoft Corporation Groep , slaan vanaf 4 december a.s. de handen ineen en gaan verder onder de naam MANUS . Deze consolidatie markeert een spannende ontwikkeling in de wereld van Workforce Managementsoftware (WFM), personeelsplanning en urenregistratie.

Een nieuwe horizon, een nieuw merk

Sinds de overname door Valsoft Corporation van Softbrick B.V. in 2020 en Manus Software Europe B.V. in 2021, werd er op de achtergrond al intensief samengewerkt door beide bedrijven.

“De beslissing om als één entiteit verder te gaan onder de naam MANUS komt enerzijds voort uit de ambitie onze gezamenlijke kennis en kracht te bundelen en anderzijds onze klanten en relaties duidelijkheid te bieden” legt Danny Assen, Commercieel Manager bij MANUS uit.

"De samensmelting van beide merken biedt ons de kans een nog bredere service te bieden aan onze huidige en toekomstige klanten. Door deze verandering worden wij in één klap de meest ervaren WFM-partner binnen Europa. Zo positioneren wij ons nog sterker op de WFM-markt.”

De laatste weken zijn klanten geïnformeerd over de op handen zijnde veranderingen, die in de komende maanden verder worden uitgerold.

Wat betekent dit voor de klanten van Softbrick & MANUS?

Deze fusie levert de klanten van beide bedrijven aanzienlijke voordelen op. “Ten eerste blijven we toegewijd aan de persoonlijke benadering en sterke klant-relaties die Softbrick B.V. kenmerkten. Tegelijkertijd brengen we de zakelijke expertise van Manus Software Europe B.V. in om onze diensten te versterken en internationale groei te stimuleren” vult Jan Willem van Riet, CEO bij MANUS aan.

Een nieuw begin, een nieuwe website

Deze stap wordt vandaag beeldend onderstreept met de presentatie van een nieuw logo en website. In het beeldmerk is de letter M van MANUS en de W van Workforce Management gecombineerd met samenwerkende personen. Op de website van MANUS is gedetailleerde informatie te vinden over de nieuwe identiteit, diensten en mogelijkheden van het bedrijf.

Vragen en Ondersteuning

Voor vragen over deze veranderingen, moedigen wij lezers van dit bericht aan om contact op te nemen met Danny Assen, Commercieel manager bij MANUS .

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.