Snelle maatschappelijke veranderingen beïnvloeden het gedrag van klanten

5 maart 2024 12:08

Snelle maatschappelijke veranderingen beïnvloeden het gedrag van klanten

Ken je de teleurstelling van een gesprek dat niet goed loopt of een relatie die nee zegt tegen een aantrekkelijk voorstel? Brainclicken helpt om het gedrag van jou en anderen beter te begrijpen zodat je de communicatie beter afstemt op de behoeften en denkstijlen van je relaties en klanten.

Effectief kunnen communiceren en het gebruik van gesprekstechnieken zijn essentieel, ze beïnvloeden op verschillende manieren het brein van klanten. Ria van Tol is business expert met een zeer ruime bedrijfservaring. Ze is een boeiende spreker die graag haar kennis deelt aan de hand van leuke voorbeelden uit haar lange praktijkervaring. Ria’s uitgebreide ervaring op het gebied van het brein communicatie, management en sales maakt Brainclicken interessante en interactief.

De eendaagse training CLICK YOUR BRAIN

Tijdens de ééndaagse training op dinsdag 16 april ga je leren hoe het brein het gedrag van jezelf en klanten beïnvloed. Hoe stem je af, welke technieken heb je nodig en hoe verbeter je je relaties en zorg je voor verkoopsucces?

  1. Een reis door je brein We onderzoeken welke invloed ons brein heeft bij het communiceren, maar ook welk effect dat heeft. Je leert hoe je het gedrag van anderen beter begrijpt en hoe je gedrag positief kunt beïnvloeden. Je weet hoe je je communicatiestijl aanpast aan de ander.
  2. De cirkel Brainclicken Tijdens dit onderdeel gaan we het gedrag van onszelf en anderen bespreken. Hoe ontstaat gedrag en wat zijn de voorkeuren van verschillende typen mensen?
  3. Technieken om te kunnen Brainclicken Om de verschillen van mensen beter te begrijpen kunnen we technieken gebruiken die effectief zijn bij het communiceren, om superieure resultaten te bereiken.

Meld je hier aan.

Gebruik de couponcode: “CYB1604” voor 15% kennismakingskorting! En als je je voor 1 april aanmeld ontvang je ook het boek CLICK YOUR BRAIN ter waarde van €44.95 cadeau,

Samen aan de slag om de beste resultaten te behalen. Lekker veel oefenen, plezier hebben, genieten van een heerlijk lunch en happy naar huis gaan, dat is Ria haar doel met deze dag!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.