SKEPP levert de ideale thuiswerkplek voor jou!

30 maart 2020 15:42

SKEPP levert de ideale thuiswerkplek voor jou!

De impact van het coronavirus is enorm voor veel ondernemers. Stilstaan is voor bedrijven geen optie. Veel ondernemingen besluiten om medewerkers vanuit huis te laten werken, zoals geadviseerd wordt vanuit het RIVM. Vaak werken zij aan de keukentafel, prima voor een week maar geen geschikte uitkomst voor de langere termijn. Een thuiswerkplek vraagt om een verantwoorde oplossing, zodat jouw medewerkers kunnen werken op een gezonde manier. In de afgelopen week heeft SKEPP al meer dan 80 bedrijven geholpen om hun medewerkers te voorzien van thuiswerkplekken. Wil jij advies op maat? Neem dan contact op met SKEPP!

Kantoormeubelen voor thuiswerkers

Een goede thuiswerkplek vraagt om diverse benodigdheden. Deze benodigdheden hangen natuurlijk af van de werkzaamheden die jij of je werknemer vanuit huis verrichten. Met een paar basiselementen kan je al een thuiswerkplek realiseren, denk aan: een verstelbaar bureau, een ergonomische bureaustoel, een computer en/of laptop, voldoende daglicht en externe toegang tot de mailserver. Heb je deze oplossingen niet voor handen? Schakel dan SKEPP in voor het realiseren van thuiswerkplekken voor jou en je medewerkers!

Huren, huurkoop of kopen van kantoormeubelen

Het zijn onzekere tijden voor veel ondernemers. Werken we een paar weken thuis of worden dit maanden? SKEPP denkt graag mee met jou als ondernemer; of het nou gaat om 10 werkplekken of 1000 thuiswerkplekken. Het huren van het kantoormeubilair is al mogelijk vanaf één maand. Je betaalt één maand borg en de huur van het meubilair kan je maandelijks opzeggen. Dat zorgt voor flexibiliteit voor ondernemers. Gaat de voorkeur toch uit naar huurkoop of het kopen van kantoormeubilair? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Shop het kantoormeubilair via de webshop of neem contact op met onze interieurexperts.

Pakket 1: Basic Workingspace

Is het kiezen van geschikte kantoormeubelen voor jouw medewerkers lastig? Dan heeft SKEPP twee pakketten samengesteld voor jou, waaronder deze Basic Workingspace. Dit pakket bevat een vierpoot bureau Kassel (160x80 cm) en een bijpassende verstelbare bureaustoel Sevilla. Dit pakket huur je voor 25€ per maand.

Pakket 2: Comfort Workingspace

Wil je jouw werknemers laten thuiswerken in meer comfort? Dan is dit pakket een aanrader. In dit pakket zit een elektrisch verstelbaar bureau Frankfurt (160x80 cm) en een ergonomische bureaustoel Sevilla. Dit pakket huur je voor 45€ per maand. Beide pakketten zijn uiteraard uitbreidbaar.

SKEPP biedt de ideale oplossing voor jou als ondernemer!

SKEPP zorgt voor het contactloos leveren van de kantoormeubelen. De meubelen worden voor de deur gemonteerd, waarna de werknemer vervolgens het meubilair in huis plaatst. De facility manager ontvangt een werkinstructie voor het ergonomisch afstellen van de meubelen. De levering kan al grotendeels verzorgd worden binnen 1 week. Het berekenen van de transportkosten is maatwerk, waardoor dit verschilt per offerte.

SKEPP denkt graag mee

Vind je een keuze maken lastig of heb je (te) veel aan je hoofd? Neem dan vrijblijvend contact op met SKEPP. SKEPP ontzorgt jou, denkt met je mee in het realiseren van de ideale thuiswerkplek of jouw kantoorinrichting. Wil je direct shoppen? Bezoek dan gauw de webshop en kies het gewenste kantoormeubilair! Liever advies op maat? SKEPP helpt jou verder!

Voor meer informatie, neem contact op met:

SKEPP BV

085-8770519

info@skepp.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.