Scholingstrajecten passend bij jouw behoeften

10 januari 2024 09:37

Scholingstrajecten passend bij jouw behoeften

Als de markt, producten of diensten veranderen dan moet jouw bedrijf mee veranderen. Want stil staan is niet echt een optie. En als je bedrijf verandert, betekent dit ook iets voor je medewerkers. Ook zij moeten zich ontwikkelen. Mbo voor professionals van ROC Midden Nederland helpt je de opleidingsbehoeften in kaart te brengen. Wat is er in jouw situatie nodig om aan te sluiten op veranderingen? Hoe organiseer je dit op een structurele, maar ook praktische manier? Samen kijken we wat in jouw situatie nodig is en ontwikkelen we leerroutes die daarop aansluiten.

Of het nu gaat om nieuwe of ervaren medewerkers; (bij)scholing blijft tijdens de hele loopbaan relevant en het is belangrijk om hier als werkgever in te investeren. Want opleiden is ontwikkelen én behouden van je medewerkers. In een gezonde werk- en leercultuur gebeurt dat ook op de werkvloer. Leren van elkaar en soms even de tijd nemen om vaardigheden over te dragen. Maar naast deze meer ‘organische’ vorm van leren is ook het formele leren van groot belang. Zoals het behalen van een praktijkverklaring, een certificaat of een diploma. Omdat de functie het vraagt, het werk het eist of omdat de medewerker wil blijven groeien. Het is dus van belang om te blijven werken aan de ontwikkeling van je medewerkers, maar je wilt en kan je medewerkers vaak ook niet missen op de werkvloer.

Onze accountmanagers van mbo voor professionals denken daarom graag mee over de opleidingsvragen en -behoeften binnen jouw organisatie. Samen brengen we dit in kaart en ontwikkelen we passende leerroutes. Of het nu gaat om één medewerker of een groep van medewerkers. Om een regulier opleidingstraject of een traject op maat waarbij we samen onderzoeken welke kennis en vaardigheden al aanwezig zijn en daarom niet meer aangeboden of getoetst moeten worden. Samen komen we altijd tot een passend scholingstraject.

De markt verandert en jouw bedrijf verandert mee. Het is prettig als je dat samen kan doen met een partner die je ondersteunt en je verder helpt. Mbo voor professionals levert een impactvolle bijdrage aan de ambities van jouw bedrijf op basis van jouw specifieke opleidingsvraagstukken. Dus wat heb jij nodig? Laten we dat samen eens uitzoeken. Neem contact op met een van onze accountmanagers.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.