Samenwerking Loket.nl & HoorayHR: HR-processen efficiënter dan ooit

26 maart 2024 12:00

Samenwerking Loket.nl & HoorayHR: HR-processen efficiënter dan ooit

V.l.n.r.: Sander Treur (Head of Product - HoorayHR), Theo Schroen ( CEO - HoorayHR), Marc van Gaal (Directeur - Loket.nl), Edwin Flooren(CFO - HoorayHR), Luuk Vogels (Partner manager - Loket.nl)

HoorayHR, de alles-in-één HR tool voor MKB’ers, lanceert samen met Loket.nl een naadloze integratie tussen beide platforms. Met deze integratie worden gegevens moeiteloos en automatisch gesynchroniseerd tussen HoorayHR en Loket.nl. Mutaties overtikken, medewerkersgegevens in beide systemen invoeren? Dat is verleden tijd!

Integratie HoorayHR en Loket.nl maakt HR-administratie nóg makkelijker

Het was een veelgehoorde vraag: de mogelijkheid om te koppelen tussen HoorayHR en Loket.nl om zo tijd te besparen in het mutatieproces. “Heel begrijpelijk”, geeft Theo Schroen (CEO HoorayHR) aan. “Loket.nl en HoorayHR hebben dan ook de krachten gebundeld en met succes. Vanaf nu worden mutaties automatisch verwerkt tussen beide systemen, wat MKB’ers tijd bespaart en HR-processen optimaliseert. Een praktische oplossing die echt het verschil maakt voor MKB’ers!”, aldus Theo Schroen.

Vanuit Loket.nl wordt een zogeheten “open ecosysteem” nagestreefd. “We bieden onze klanten graag de keuze om hun tools te koppelen met ons krachtige platform Loket.nl. Door samen te werken met HoorayHR bieden we deze aanvullende mogelijkheid”, aldus Marc van Gaal, directeur Loket.nl over de samenwerking met HoorayHR.

HoorayHR: de alles-in-één HR tool die iedereen snapt

Met HoorayHR hebben MKB’ers een alles-in-één HR tool in handen die iedereen direct begrijpt. Van onboarding en performance management tot verlofregistratie en declaraties, alle functionaliteiten zijn in één platform beschikbaar. HoorayHR richt zich specifiek op het MKB (10-200 medewerkers) in Nederland, België en Duitsland.

Met de plug-and-play HR software van HoorayHR besparen ondernemers en HR managers kostbare tijd, zijn processen direct goed ingericht en richten medewerkers zich op hun eigen ontwikkeling (incl. 360graden feedback). Uiteraard is er een uitgebreid personeelsdossier beschikbaar, dat vanaf nu direct gesynchroniseerd wordt met Loket.nl en 30+ andere tools.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.