Samenwerking Bizcuit en de Volksbank helpt ondernemers efficiënter te werken

23 november 2021 13:09

Samenwerking Bizcuit en de Volksbank helpt ondernemers efficiënter te werken

De Volksbank (SNS, ASN Bank, RegioBank, BLG Wonen) biedt ondernemers steeds meer modulaire producten en diensten​ aan, om hun financieel administratieve zaken makkelijker te regelen. Door relevante applicaties aan de bankomgeving te koppelen kunnen ondernemers efficiënter en overzichtelijker werken, de Ondernemersapp van Bizcuit is hiervan een aansprekend voorbeeld.

Bizcuit is een samenwerking aangegaan met de Volksbank. Ondernemers die bankieren bij SNS krijgen online toegang tot steeds meer modulaire producten en diensten die de financieel administratieve zaken van de ondernemer eenvoudiger en overzichtelijker maken. De Ondernemersapp van Bizcuit is er daar één van. Klanten kunnen deze zelf direct aanvragen via ‘Mijn SNS Zakelijk’.

Multifunctionele Ondernemersapp

De Bizcuit app is een multifunctionele ondernemersapp. Er is onder andere een automatische boekhoudkoppeling gerealiseerd. Bonnen, inkoopfacturen en banktransacties worden na goedkeuring van de ondernemer automatisch verwerkt in het gekoppelde boekhoudpakket. Ook kan de ondernemer de betaling direct vanuit de Ondernemersapp inplannen en uitvoeren. De verkoopfacturen worden automatisch door het boekhoudpakket ingeboekt of klaargezet voor eventuele opvolging, denk bijvoorbeeld aan het rappelleren via een herinneringsfactuur.

De koppeling tussen het Bizcuit platform met de Volksbank bankomgeving, wisselt gegevens uit tussen de bank, het boekhoudpakket en andere business applicaties waar de ondernemer mee werkt en presenteert deze op één centrale plek. Alle financieel administratieve zaken worden dus vanuit één omgeving beheerd en uitgevoerd, zoals documenten, cash flow en betalingen. De ondernemer kan hierdoor veel efficiënter werken en daarmee veel tijd besparen. Bovendien krijgt de ondernemer op elk gewenst moment inzicht in de actuele financiële en administratieve positie van zijn bedrijf.

“ Wij zijn erg trots op de samenwerking met de Volksbank. Door hun klantgerichte benadering en sterke innovatiedrang zijn wij tot elkaar gekomen. Ik ben blij dat we door onze samenwerking het leven van veel ondernemers die bij de Volksbank bankieren weer een stukje makkelijker maken. Wij kijken uit om de mogelijkheden van deze samenwerking in de toekomst verder uit te breiden.” aldus Hessel Kuik, CEO van Bizcuit

De samenwerking met Bizcuit past naadloos in onze ambitie om dé bank voor kleine bedrijven en ZZP’ers te worden. Daarbij staat voor ons een duurzame klantrelatie centraal. Met deze samenwerking ondersteunen we groeiende ondernemers met relevante producten en diensten. We bieden een optimale mix tussen digitaal gemak en persoonlijk contact. Want natuurlijk staan ook onze adviseurs van SNS en RegioBank klaar voor onze zakelijke klanten.“ Joris Verheij, directeur Zakelijk de Volksbank.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.