Rijswijkse kapsalon Haarvisie opent tweede vestiging in het Westland

21 februari 2020 14:23

Rijswijkse kapsalon Haarvisie opent tweede vestiging in het Westland

De Rijswijkse kapsalon Haarvisie opent op 1 juni 2020 de deuren van een nieuwe vestiging in Wateringen, om inwoners van het Westland nog beter te kunnen bedienen. De wens om een tweede vestiging te openen in Wateringen is mede tot stand gekomen uit klantgerichtheid naar een groot gedeelte van bestaande klanten.

Inspelen op de wensen en behoeften

Jamal en Asuman, eigenaren van Haarvisie, willen met de nieuwe salon inspelen op de wensen en behoeften van bestaande klanten. ‘’Veel van onze klanten komen uit Wateringen, het Wateringse Veld en andere regio’s in het Westland. Steeds vaker kregen wij van hen de vraag of we niet een salon in die regio konden starten’’, licht Jamal toe. ‘’Een nieuwe salon openen doe je niet zomaar. We hebben goed gekeken naar de kansen en risico’s. Toen deze mogelijkheid zich voordeed besloten we er volledig voor te gaan!’’, voegt Asuman enthousiast toe.

Nieuwe salon op een unieke locatie

De nieuwe Haarvisie salon, die onder dezelfde naam geopend wordt, zal intrek nemen in de Herenstraat 31, in het centrum van Wateringen (gemeente Westland). De nieuwe salon, die een ruimte van 210 vierkante meter zal bestrijken, biedt ruimte voor 8 knip- en kleurstoelen, 3 behandelkamers, een fotostudio en een educatiecentrum.

Award-winning kapsalon

Kapsalon Haarvisie in Rijswijk (regio Den Haag) bestaat sinds 1993 en is een gevestigde naam in de Nederlandse kappersbranche. Eerder won de salon al 3 Awards; beste kapsalon van Zuid-Holland, beste digitale salon van Nederland en beste hairextensions salon van Nederland. In 2010 startte Haarvisie een nieuw belevingsconcept, volledig gebaseerd op een ultieme luxe beleving en het creëren van perfecte kapsels. Onder de specialiteiten van de kappers van Haarvisie vallen dan ook complexe(re) behandelingen als hairextensions, keratine behandelingen, complexe kleurbehandelingen, kleur correcties, balayages en highlights.

Meer weten over Haarvisie, of benieuwd naar de nieuwe kapper vacatures? Bekijk de website of kom langs!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.