Pfauth Logistics fors uitgebreid

13 februari 2020 09:32

Pfauth Logistics fors uitgebreid

Pfauth Logistics BV heeft onlangs haar bedrijfsterrein in havengebied Vlissingen Oost meer dan verdubbeld, inclusief de nieuwbouw van een extra loods. Met het verruimen van de logistieke capaciteiten is het familiebedrijf klaar voor de toekomst. De onderneming verzorgt al 45 jaar logistieke diensten op maat aan diverse industriële, maritieme- en handelsbedrijven. Kernactiviteiten zijn op- en overslag, expeditie & transport en totale douaneafhandeling, gebruik makend van jarenlange ervaring en moderne ICT toepassingen. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid zijn de pijlers waarop Pfauth Logistics is gegrondvest. Het bedrijf is onder andere specialist in vervoer en opslag van ADR en IMO lading.

Goederenstromen

Vanuit Vlissingen Oost zijn er uitstekende congestievrije doorvoerverbindingen naar het achterland over de weg, het water en per spoor. ,,We bevinden ons in het Schelde Rijngebied, met de terminals van Vlissingen, Antwerpen en Rotterdam om ons heen. Het aanbod aan goederenstromen blijft stijgen, om via opslag te behandelen. Daarbij richten we ons zowel op gevaarlijke stoffen als ongevaarlijke chemicaliën, zoals grondstoffen voor de chemische- en petrochemische industrie”, aldus Hans Pfauth die samen met zijn zoon Robbert het familiebedrijf leidt. ,,Wij vervullen een regisseursfunctie tussen verschillende partijen. Onze missie is het bewaken van het logistieke proces, leveren van oplossingen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We investeren in duurzame relaties door maatschappelijk verantwoorde bedrijfsprocessen. De continuïteit staat tenslotte voorop”, vult Robbert Pfauth aan.

Robbert en Hans Pfauth.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.