Passie van de bierspecialist

20 oktober 2021 09:00

Passie van de bierspecialist

 

Een zaak waar iedere bierliefhebber van droomt. We duiken in de wereld van de speciaal en craft bieren. We nemen een duik in het walhalla der bieren!

 

Een bierwinkel? “Nou daar zijn er wel meer van.”, zou men dan kunnen denken. Of deze: “In een beetje buurtsuper hebben ze het ook.” Maar leveren ze daar ook de kennis en service? Vertellen zij je wat erbij hoort, wat weten zij over de brouwer of brouwerij of leveren zij een mooie anekdote? Meer dan waarschijnlijk niet dus. Op naar het walhalla der bieren!

 

BEER BY CANDLELIGHT is een jonge zaak die voortkomt uit de horeca. Ervaring, vakmanschap en passie voor bieren zorgde voor de overstap van de horeca naar een bierwinkel in de dorpskern van Waubach te Landgraaf. Vanaf de dag van de opening is de zaak constant blijven groeien. Een groei die zich nog steeds voortzet. Een assortiment van ruim 800 verschillende bieren uit binnen- en buitenland levert het bewijs voor de groei en ook het assortiment blijft maar groeien. Zo ongeveer wekelijks komen er weer nieuwe bieren bij. Natuurlijk kunt u op de website van de zaak terecht om zich te oriënteren. De zaak bezoeken en vanaf het moment van binnenkomst al genieten is de andere optie.

 

Het bezoeken van deze bierwinkel is een belevenis op zich. Een mens weet niet wat hij ziet! Kerstbieren, bockbier, speciaal bier uit Nederland en België en dan nog eens craft bieren uit 25 verschillende landen. Blond, dubbel, tripel, quadrupel, wit, weisse, fruitbieren, krieken, geuze, porter en stout. En dan zijn er ook nog enkele glute vrije bieren. Het perfecte assortiment om een bierpakket samen te stellen. Voor ieder wat wils. En ja, het is een enorm assortiment om uit te kiezen maar de klant staat er niet alleen voor. Jarenlange ervaring in de horeca, vakmanschap en de liefde voor bieren staan garant voor een perfecte service.

 

ERVARING & PASSIE ALS PAKKET

 

Verleden jaar werden er al verschillende kerstpakketten samengesteld voor meerdere bedrijven. Het assortiment is echter blijven groeien en de ruimte om pakketten samen te stellen is daarmee alleen maar toegenomen. Speciaal voor het najaar en de kerst zijn er mooie bieren ingekocht. Speciale bieren die maar beperkt te verkrijgen zijn. Wees er dus wel op tijd bij, en vooral als u grotere aantallen wilt bestellen. En de kers op de taart? Kleed het pakket aan met andere lekkernijen, speciale glazen of sprekende viltjes.

 

 

Tot slot. Het gaat hier dus niet om zo maar een ‘pakketje’. Het betreft relatiegeschenken en dan wil je ook dat het echt goed zit, dus eventjes een tipje van de sluier: die ruim 800 verschillende soorten komen niet uit de lucht vallen. BEER BY CANDLELIGHT werkt continu aan haar assortiment en dan moet je dus vroeg uit de veren. Heel vroeg. De ‘speciaaltjes’ worden op een veiling aangeboden via het internet. Het zijn heel vaak speciaal bieren waar dus echt maar een heel beperkte voorraad van geproduceerd wordt. Soms gaat het over slechts enkele dozen en wie er dan niet als de kippen bij is, is gewoon te laat. Vroeg op staan en er dan snel bij zijn is het devies. Als dat geen pure passie is! En die passie wil BEER BY CANDLELIGHT graag met u en anderen delen.

 

Geniet al van begin af aan door een kijkje te nemen op de website.

 

BEER BY CANDLELIGHT

Burgemeester Beckersstraat 2c

E-mail: beerbycandlelight@hotmail.com

6374 SN (Waubach) Landgraaf

Tel: 06 83678487

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.