Overijsselse ondernemer? Ontwikkel een online marketing plan met subsidie

7 juni 2017 11:54

Overijsselse ondernemer? Ontwikkel een online marketing plan met subsidie

Elk jaar beginnen in ons land 180.000 ondernemers vol goede moed een bedrijf. Helaas is na vijf jaar de helft alweer gestopt. Vaak kan dit worden voorkomen door goede begeleiding en een realistisch bedrijfsplan.

Om starters in Overijssel in de opstartfase van hun bedrijf extra te ondersteunen, stelt de provincie daarom (subsidie)vouchers beschikbaar van 1.000 euro. Deze voucher kan worden gebruikt om een coach in te huren voor de verbetering van de ondernemerskwaliteiten en vaardigheden.

Vanuit Adwise hebben wij speciaal voor deze regeling een intensief coachingsprogramma ontwikkelt om ondernemers gericht te helpen met de (online) marketing van de producten en/of diensten. In een tweetal inspirerende één op één sessies bij ons op kantoor in Almelo gaat een ervaren online business consultant met de ondernemer aan de slag om te helpen met de ontwikkeling van een (online) marketing plan.

Ben jij een Overijsselse ondernemer en wil je weten wat ons programma precies inhoudt en of je voor de subsidie in aanmerking komt? Ga dan naar onze website voor alle informatie!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.