Originele & kwaliteit kerstpakketten van Borrel Experience

20 oktober 2021 09:00

Originele & kwaliteit kerstpakketten van Borrel Experience

Het is elke keer weer een uitdaging om het jaar op een bijzondere manier af te sluiten, maar collega’s een blijk van waardering tonen is in deze turbulente tijd belangrijker dan ooit tevoren! Maak indruk met onze kerst borrelpakketten. Lokale ondernemers waarmee wij in zee gaan, maken producten op een bijzondere wijze en hebben allen een uniek verhaal. Een pakket vol verrassingen, waarbij duurzaamheid, biologische teelt en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En bijzonder lekker, dat is het allemaal! Al zin in de kerstborrel?

Kerstpakketten van Borrel Experience

Op zoek naar unieke kerstpakketten of relatiegeschenken? Waardering in de vorm van een persoonlijk borrelpakket, dat blijft bij! Samen met lokale ondernemers hebben wij een bijzondere collectie aan borrelproducten verzameld. De gehele inhoud heeft een verhaal en om het compleet te maken, drukken wij jouw eigen verhaal op een feestelijke kaart. Alles is bij ons van hoge kwaliteit, absoluut uniek en bovenal is het een aangename verrassing om onze flitsend rode box te ontvangen. Heerlijk met een flesje bubbels, rood, rosé of wit erbij. Natuurlijk hebben we ook mooie producten voor de bier- of frisliefhebbers. En met onze leuke kaars, zorg je meteen voor een gezellige kerst-sfeer.

Brievenbuscadeautjes zijn leuk én efficiënt

Kerstdiners, kerstborrels, kerstinkopen, druk op werk, druk, druk, druk én veel buiten de deur. Dan staat de postbode met het kerstpakket voor een dichte deur, maar daar hebben we een oplossing voor! We hebben bij Borrel Experience rijkelijk gevulde, feestelijke brievenbus cadeaus vol met lokale lekkernijen die gewoon door de brievenbus passen! Dan heb je alle vliegen in een klap; een cadeau dat gegarandeerd aankomt én een gezellige verrassing! Laat mensen niet thuis wachten en bestel een brievenbuspakketje. Welke kies jij?

Een vrolijk bakpakket voor jouw relatie

Natuurlijk bak je bij speciale gelegenheden, maar gewoon zomaar is minstens net zo leuk. Heerlijke zoete baksels maken gemakkelijk en snel iemand blij. Al onze bakboxen zijn zorgvuldig samengesteld door onze banketbakker van Bake Delicious. Inmiddels hebben we recepten en ingrediënten voor heerlijke oliebollen, gingerbread-huisjes en -koekemannetjes, cupcakes, red velvetcake en pepernoten. En met de leukste versieringen en her en der een vleugje eigenwijsheid, creëer je jouw eigen spektakelstuk. Een en al feest!

Sinterklaaspakket, kom maar binnen met de pret

Laat 5 december aan die goeie ouwe Sint over en het zit wel snor. Het sinterklaasborrelpakket is ruim gevuld met unieke producten waarmee je pakjesavond een daverend succes maakt. Tumtummetjes om lekker in te graaien, een warm kopje chocolademelk on the side en een heerlijke huisgemaakte chocoladebrownie om mee af te toppen. Laat Borrel Experience maar met het snoepgoed strooien en we leveren het met liefde op tijd bij iedereen thuis.

Wie zijn wij?

Borrel Experience is ontstaan vanuit, jawel je raadt het al, liefde voor borrelen. Het is vaak veel meer dan enkel eten en drinken. Een schitterend moment voor verbinding en het brengt natuurlijk gezelligheid én ontspanning met zich mee. Speciaal voor die momenten zijn wij in zee gegaan met lokale ondernemer met biologische & duurzame producten met een verhaal. Ieder product dat wij in het borrelpakket hebben dient goed te zijn voor milieu, dier en mens. Wij willen een steentje bijdragen aan de toekomst van gezond en verantwoord eten en drinken, jij toch ook?

Wat bieden wij aan jou?

Een onbezorgde borrelbeleving! Genieten van zalige, duurzame hapjes & dranken van lokale ondernemers. Een rijkelijk gevuld borrelpakket met biologische producten met een verhaal. Ieder product dat wij in het borrelpakket hebben dient goed te zijn voor milieu, dier en mens. Jij wilt toch ook een steentje bijdragen aan de toekomst en gezond en verantwoord eten en drinken? Hoe leuk is het om zo'n origineel cadeau te geven aan iemand die je dierbaar is. Daarnaast voegen we veel vrolijkheid en af en toe een snufje ondeugendheid toe.

Borrel logo

Waarom Borrel Experience?

  • Vijf sterren op Google
  • Hoge kwaliteit
  • Biologische/duurzame producten
  • Lokale ondernemers
  • Gratis borrelvragen en placemat
  • Unieke borrelbeleving

Wie verras jij binnenkort met één van onze borrelpakketten?

Borrell

Alles wordt verstuurd in een mooie borrelbox

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.