Opvallend veel vastgoed in ondernemerslounge

15 maart 2023 12:57

Opvallend veel vastgoed in ondernemerslounge

Bertil Wouda van Alpendreams is te gast

Seizoen 9 van de zakelijke talkshow Ondernemerslounge (RTLZ) met presentator Maurice Vollebregt is recentelijk succesvol van start gegaan. Eerder brachten we u al het nieuws dat hiervoor een nieuwe, statige studiolocatie is gevonden: Kasteel Hoekelum te Bennekom. Maar als u denkt dat dit kasteel het enige prachtige gebouw is dat er in Ondernemerslounge te zien is, dan heeft u het mis. De trouwe kijker zal het immers reeds gemerkt hebben: de vastgoedmarkt is opvallend goed vertegenwoordigd in de show. Het gaat hierbij zowel om vastgoed in Nederland als om vastgoed over de grens. We zoomen kort op de deelnemers in.

Vastgoed in Nederland

In de eerste afleveringen zagen we presentatrice Laurien Verstraten al op verkenning gaan bij transformatieproject The Mayor in Amstelveen, waar het voormalig hoofdkantoor van KPMG stapsgewijs omgebouwd wordt tot XXL Apartments, Garden Apartments en Villa’s. Wie luxe wil wonen aan de rand van Amsterdam komt hier overduidelijk aan zijn trekken. Verder maken we dit seizoen kennis met de nieuwste vastgoedontwikkelingen van het befaamde Park Berkenrhode op de Veluwe: Landgoed Oud Beekdal en Berkenrhode Resort Valley. Het recreatieve vastgoed dat gerealiseerd wordt, voldoet aan alle bouw- en duurzaamheidseisen van vandaag de dag. Natuurlijk kunt u hier zelf genieten van uw welverdiende rust, maar rendement maken door woningen te (laten) verhuren kan ook.

Vastgoed in het buitenland

We gaan door naar vastgoed over de grens. Vaste Ondernemerslounge-partner First Swiss Made Home is opnieuw van de partij. Zoals de naam al verklapt, gaat het vooral om vastgoed in Zwitserland, maar tegenwoordig ook om objecten in Montenegro en zelfs in Italië. Alpendreams is een nieuwe deelnemer van de show. Dit bedrijf richt zich op recreatief vastgoed in Oostenrijk, maar - met haar label ‘Villa Kroatië’ - ook op fraaie villa’s in Kroatië. In Spanje bezoekt Ondernemerslounge een project van The Art of Living in Spain, nabij de stad Murcia. Met een - zeker voor Spaanse begrippen - ongekend hoge bouwkwaliteit, worden er recreatiewoningen gerealiseerd, die vrijwel direct aan de golfbaan gelegen zijn. En aan het einde van dit seizoen komt er ook fenomenaal vastgoed in Dubai aan bod.

Geld en genieten

We zijn er dan nog niet. Net als vorig seizoen, doet Max Crowdfund namelijk ook mee met de zakelijke talkshow. Dit bedrijf maakt het mogelijk om - via crowdfunding - te investeren in vastgoedprojecten. En zo trekken we dus de conclusie dat er opvallend veel vastgoed te zien is in seizoen 9 van Ondernemerslounge. Hoe dit komt? We vragen het aan producent en talkshowhost Maurice Vollebregt: “De aandelenbeurzen zijn turbulent geweest. De rente is nog steeds relatief laag. En investeren in stenen is van alle tijden. Met Ondernemerslounge houden we de kijker graag op de hoogte van alles wat relevant is. Het gaat dan overigens echt niet alleen om rendement maken. Nee, we belichten ook graag de ‘joie de vivre’. Ons programma draait immers om ondernemerschap, investeren én genieten van het leven!’

Wilt u vrijblijvend sparren over een deelname aan Ondernemerslounge, dan denken de mediaspecialisten van Bedrijf op TV graag met u mee (06-15888819, info@inexorabilis.nl).

Naar alle berichten van Bedrijf op TV B.V. terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.